Muğla Ortaca'da korkunç katliam.. İnsanlık dışı vahşet..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Muğla Ortaca'da korkunç katliam.. İnsanlık dışı vahşet..

Maalesef yine hayvanlara yönelik işlenen bir vahşet haberiyle daha karşı karşıyayız.. İnsanlık dışı vahşetin adresi Muğla Ortaca. Bir parkta ilk belirlemelere göre 11 masum sokak köpek henüz kimliği belirsiz canilerce zehirlenerek katledildi.. Haydos Başkanı Türkan Dağdelen korkunç olayana ilişkin: Bunu yapanlar sapık ve sadist kişilerdir... Bu kişileri ihbar edene 3 bin TL ödül vereceklerini belirtti.

Takip Et

Cumhuriyet Caddesi'ndeki parkta belediye temizlik işçileri, 13 köpeğin hareketsiz yattığını görünce Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) yetkililerine haber verdi. 

Olay yerine gelen veteriner hekimler ve HAYDOS üyeleri, 11 köpeğin telef olduğunu tespit etti, 2 köpek ise tedavi edildi. 

Muğla Ortaca Köpek zehirlenme olayı.. Köpek cinayetleri
HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen yaptığı açıklamada, köpeklerin zehirlenmesini vahşet olarak nitelendirdi. Dağdelen, yapılanın köpek katliamı olduğunu, bu vahşeti görüp de yetkililere bildirmeyenlerin de suça ortak olduğunu ifade etti. 

Muğla Ortaca Köpek zehirlenme olayı.. Köpek cinayetleri
Olay yerine gelen veteriner hekimler ve HAYDOS üyeleri, 11 köpeğin öldüğünü tespit etti, 2 köpek ise tedavi edildi.

İHBAR EDENE PARA ÖDÜLÜ 

Köpeklerin 11'inin zehirlenerek öldürüldüğünü, bazı köpeklerin hala can çekiştiğini belirten Dağdelen, şunları kaydetti: 

"Yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. 2 köpeğimizi kurtardık. Ağzında salyalarla dolaşan birçok köpeğimiz de kayıp. Bu köpeklerimizin hepsi küpeli, aşılı ve zararsız. Bunu yapanlar sapık ve sadist kişilerdir. Bu konuya dair en küçük bilgisi olan lütfen bizimle iletişime geçsin. Bütün ihbarlar gizli kalacaktır. Bu konuda şahitlik yapacak, sağlıklı bilgi verecek kişiye 3 bin lira para ödülü vereceğiz." 

Muğla Ortaca Köpek zehirlenme olayı.. Köpek cinayetleri

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin