MHP ile mutlu değiliz. Seçimden sonra, 'Çözüm Süreci' yeniden!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
MHP ile mutlu değiliz. Seçimden sonra, 'Çözüm Süreci' yeniden!

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İlnur Çevik pamuk ipliğine bağlı AKP-MHP ittifakında yeni bir krizin daha kapılarını aralayacak açıklamalarda bulundu. Çevik MHP ile ittifaktan pek de memnun olmadıklarını belirterek, seçimden sonra yeni bir çözüm süreci başlayabileceğini ifade etti. Bahçeli'nin af talebine ilişkin de, Af konusu Bence de çok parlak bir fikir olmayabilir.. dedi..

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Başdanışması İlnur Çevik Habertürk'te yayınlanan bir programda MHP il eittifaktan mutlu olmadıklarını ve seçimden sonra 'çözüm süreci'nin yeniden başlayabileceğini ifade etti..

MUHARREM İNCE'NİN İNCİRLİK AÇIKLAMASI: BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY

Muharrem İnce'nin ''Gülen'in iadesini isteyeceğim vermezlerse İncirlik'i kapatacğım sözlerinin hatırlatılması üzerine Çevik ''Bekara karı boşamak kolaydır'' dedi.

DEMİRTAŞ'IN SERBEST BIRAKILMASI

Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönünde kanaat belirten Ak Partili isimlerin ifadeleri hatırlatılan Çevik, bırakılmaması gerektiğini düşündüğünü, Kobani olaylarında insanları sokağa sürdüğünü ve Hendek olaylarını başlattığını ifade etti.

Açık ve Net Kübra Par, HaberTürk, İlnur Çevik

GÜNEYDOĞU MESELESİ

İlnur Çevik  " Seçimlerden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın kürtler konusunda o bölge insanını rahatlatacak bir takım girişimlerde bulunacak.. " dedi.

MHP İLE İTTİFAKTAN MUTLU DEĞİLİZ!

Bölge insanının, Türkiye'nin Barzani'ye sert hareketinden rahatsız olduğunu ifade eden Çevik, MHP ile ittifaktan da çok mutlu olmadıklarını söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af konusuna fazla girmek istemediğini belirtti. ''Bu bir çıkmaz sokak '' diyen Çevik '' Bence de çok parlak bir fikir olmayabilir'' yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin