28 il için çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı: İşte o illerimiz


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
28 il için çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı: İşte o illerimiz

Son dakika.. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden tam 28 il için çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bu illerin içinde İstanbul da var. İstanbul'un güney ve doğu ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar kuvvetli olacağı belirtildi.

Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 28 şehirde bugün kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara genelinde bugün beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İzmir iç kesimleri başta olmak üzere il genelinde sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, akşam saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanağın Aydın genelinde, Balıkesir merkez ve güneyinde, Bursa merkez ve güneyinde, Manisa ile Uşak genelinde bugün sabah saatlerinden itibaren; Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kütahya genelinde ise öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşların ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

İstanbul'un güney ve doğu ilçelerindeki kuvvetli yağışlara dikkat!

İstanbul'un güney ve doğu ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar kuvvetli (10-30 kg/metrekare) olacağı, akşam saatlerinde zayıflayacağı, ancak gece saatlerinde etkisini artırarak tekrar kuvvetli (10-30 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Zonguldak çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Zonguldak çevrelerinde halen devam eden sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazartesi) kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Çanakkale çevrelerinde bu akşam saatlerinden sonra başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece ve yarın (Pazartesi) doğu ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yalova çevrelerindeki kuvvetli yağışlara dikkat!

Yalova çevrelerinde halen etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 3 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı, akşam saatlerinde zayıflayacağı, ancak gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazartesi) tekrar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sakarya çevrelerindeki kuvvetli yağışlara dikkat!

Sakarya çevrelerinde halen etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 3 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı, akşam saatlerinde zayıflayacağı, ancak gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazartesi) tekrar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kocaeli çevrelerindeki kuvvetli yağışlara dikkat!

Kocaeli çevrelerinde halen etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 3 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı, akşam saatlerinde zayıflayacağı, ancak gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazartesi) tekrar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çorum il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Çorum il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden Mgerekmektedir.

Kastamonu il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!


Kastamonu il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Düzce il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!


Düzce il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Karabük il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Karabük il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kırıkkale il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!


Kırıkkale il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bolu il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Bolu il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çankırı il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Çankırı il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ankara il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Ankara il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bilecik il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Bilecik il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Eskişehir il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Eskişehir il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kütahya il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Kütahya il genelinde bugün (Pazar) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Uşak il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Uşak il genelinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Manisa il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Manisa il genelinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bursa il merkezi ve güneyindeki kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Bursa il merkezi ve güneyinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Balıkesir il merkezi ve güneyindeki kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Balıkesir il merkezi ve güneyinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İzmir’in iç kesimleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

İzmir’in iç kesimleri başta olmak üzere il genelinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Aydın il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Aydın il genelinde bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YARIN(PAZARTESİ) İÇİN YAĞIŞ UYARILARI

Muş çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Muş çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Diyarbakır çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bingöl çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Bingöl çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Sinop çevrelerinde yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren görülecek olan sağanak yağışların, il genelinde kuvvetli (21-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Batman çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor!

Yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Batman çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin