Meryem Uzerli Doğal Haline dönmek için bıçak altına yatacak


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Meryem Uzerli Doğal Haline dönmek için bıçak altına yatacak

Yaptırdığı dolgu ve estetik ameliyatlar ile gündeme gelen ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Meryem Uzerli, doğal haline dönmeye karar verdi. Uzerli eski görünümüne kavuşabilmek için bıçak altına yatacak.. 'Nerede o eski güzel ve doğal Meryem..' diye hayıflanan hayranları bakalım önümüzdeki günlerde o yüze kavuşabilecekler mi!

Takip Et

2011-2014 yılları arasında 'Muhteşem Yüzyıl'da oynayan Meryem Uzerli, yapımcı Timur Savcı'nın estetik yaptırmak yasak kuralına uymak zorunda olduğu için herhangi bir müdahale yaptırmamıştı. Dizinin bitmesini fırsat bilen oyuncu son iki yılda birçok işlem yaptırdı.

GÖZ ALTI, ŞAKAK VE DUDAKLARINA DOLGU YAPTIRDI

Posta Gazetesi'nin haberine göre, Meryem Uzerli son 2 yılda göz altı, şakak ve dudaklarına dolgu yaptırdı. Ancak oyuncunun bu işlemleri beğenilmeyerek eleştirileri topladı.

'YÜZÜNÜ DÜZELT'

Son olarak ünlü bir yönetmenden de 'Çok yazık, yüzünü düzelt' uyarısı alan 34 yaşındaki oyuncu yanlışından dönmek için harekete geçti.

DOĞAL HALİNE DÖNECEK

Oyuncu yüz ve dudaklarındaki dolguları eritmeye karar verdi. Bunun için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip doktoruyla buluşacak, doğal haline dönecek.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin