Merkez Demokrat Parti herkesin partisi olacak!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Merkez Demokrat Parti herkesin partisi olacak!

MHP'den ayrılan muhalif isimlerin kuracağı ve genel başkanının Meral Akşener olmasına kesin gözle bakılan yeni partinin ismi de belli oldu. Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni partinin ismi ile ilgili de konuşan Aydın, 'Merkez Demokrat Parti' üzerinde bir çalışma yapıldığını söyledi. Aydın, partinin MHP'nin devamı olmadığını belirterek, Alevisi olacak, Sünnisi olacak, solu olacak, sağı olacak, milliyetçisi, muhafazakarı, liberali olacak. Türkiye'yi yönetecek bir kadroyu Türk milletine takdim edeceğiz. dedi..

Takip Et

Koray Aydın, yeni partinin herkesi kucaklayacağını söylerken parti adıyla ilgili olarak “Birçok şey üzerinde çalışıyor ama. Merkez Demokrat Parti olarak bir amblem çalışması var” dedi.

YENİ İSİMLER YER ALACAK

Aydın, partinin kurucuları arasında kendi dallarında tanınmış ama siyasette yeni isimlerin yer alacağını da ifade etti.

DEMOKRASİYE İHTİYACIMIZ VAR

Aydın, “Merkez Demokrat Parti geniş kitleleri birarada tutabilecek bir parti mi?” sorusuna, “Tutar tutar demokrasiye ihtiyacımız var” diye cevap verdi.

Koray Aydın, Akşener’in kuracağı parti için MHP’den istifa ettiğini açıklamış, “2019’da cumhurbaşkanı adayımız Akşener olacak” demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın’ın istifa için “Hayırlı olmuştur” yorumunu yapmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin