Meral Akşener'e Karaman'da sevgi seli


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Meral Akşener'e Karaman'da sevgi seli

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ikinci mitingi için Konya'dan Karaman’a geldi. Akşener'in konvoyunu vatandaşlar sık sık kornalarla ve el sallayarak selamlarken şehrin girişine kadar gelen çok sayıda Karamanlı vatandaşlar ellerinde çiçekler, Türk Bayrakları ve İYİ Parti flamaları ile Akşener'i il sınırında karşıladı.

Takip Et

Akşener, Karaman'da dolu altında bekleyen vatandaşları arabasından inerek teker teker tokalaştı. Burada Akşener'e Atatürk portresi hediye edildi.

Meral Akşener Karaman Mitingi CANLI
FOTO: YAVUZ ALATAN / SÖZCÜ

Bir vatandaş ise Karamanoğlu Mehmet Bey'in “Bundan sonra divanda, dergahta, barigahta, mecliste ve meydanda Türkçe'den başka dil kullanılmaya” yazılı fermanı hediye etti.

Meral Akşener Karaman Mitingi CANLI
AKŞENER'E ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE EDİLDİ. - FOTO: YAVUZ ALATAN / SÖZCÜ

AKP'Lİ BAŞKANA TEŞEKKÜR

Akşener yoğun yağışa rağmen mitingini ertelemezken kalabalığı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 15 Temmuz Aktekke Meydanı'nda yapılan mitingte Akşener ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener' sloganlarıyla karşılandı. Akşener yağmurda ıslanan vatandaşlara ‘Hakkınızı helal edin' dedi. Bir vatandaşın “Derdimizi anlatmak için geldiğimizde saraydan bizi kovacak mısın” sorusu karşısında gülen Akşener, ‘Ben sarayda oturmayacağım ki' yanıtını verdi.

Meral Akşener Karaman Mitingi CANLI
FOTO: YAVUZ ALATAN / SÖZCÜ
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin