Meral Akşener İYİ Parti’nin sloganını açıkladı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Meral Akşener İYİ Parti’nin sloganını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iade-i ziyarette bulundu. Saat 13:00'da başlayan görüşme sonrası ikili açıklama yaptı. Kısa bir açıklama yapan Meral Akşener 24 Haziran'da cumhurbaşkanı adayı olduğunu yeniledi ve partisinin sloganını açıkladı. Akşener, "Kılıçdaroğlun'a dönerek 'söyleyebilir miyim?' dedikten sonra partimizin sloganı "Türkiye ve Milletimiz iyi olacak" dedi

Takip Et

"TÜRK,YE VE MİLLETİMİZ İYİ OLACAK"

Siyasi partilerin Cumhurbaşkanı aday arayışları devam ederken muhalefet kanadında karşılıklı ziyaretler sürüyor. Dün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelerek, “diğer partilerle görüşmelerimiz devam edecek” diyen Akşener, bugün de CHP Lideri'yle görüşüyor. Akşener ve Kılıçdaroğlu, son olarak geçen pazar günü görüşmüştü. Görüşme sonrası Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun kameraların karşısına geçti.

Meral Akşener, "Partimiz 25 Ekim'de kuruldu, 1 Nisan'da kurultayımızı yaptık. Orada da aziz milletimize ilan ettiğim gibi İYİ Parti'nin 100 bin imza ile cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürdüğümü sizlerle paylaşmak isterim. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi. Tekrar teşekkür ediyorum sayın genel başkana ve arkadaşlarına. Partimizin sloganını da söyleyeyim, Türkiye ve milletimiz iyi olacak" diye konuştu.

BUTÜN VATANDAŞLARIMIZ 25 HAZİRAN'DA HUZUR İÇİNDE UYANACAK

Daha sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Bir siyasi partiye karşı kumpas kurulması ve seçimlere katılmaması için pek çok davranış sergilenmesi bizim içimize sinecek bir olay değildi. Bizim yaptığımız İYİ Parti'nin çok ötesinde demokrasiye katkıdır. Biz demokrasiyi savunanlar, hangi parti olursa olsun demokrasiyi savunanlar 24 Haziran'da, 25 Haziran'da biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasi getireceğiz. Bütün vatandaşlarımız 25 Haziran'a huzur içinde uyanacaklar. Bu demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

DEMOKRAT PARTİ'YE ZİYARET

Öte yandan  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Demokrat Parti’yi ziyaret edecek.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin