Meral Akşener'den Haber Alınamıyordu: İlk açıklama geldi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Meral Akşener'den Haber Alınamıyordu: İlk açıklama geldi

Meral Akşener seçim sonuçları netleşince kayıplara karıştı. Akşener'den dün geceden beri haber alınamıyordu. İYİ Parti Lİderi Akşener'in yarın saat 11:00'da açıklama yapacağı açıklandı

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında beklentilerin çok altında oy alan Meral Akşener, kayıplara karıştı. İYİ Parti taraftarları, Akşerer'den açıklama yapıp yapmayacağını merakla bekliyordu. İYİ Parti'den açıklama geldi

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

İYİ Parti sosyal medya üzerinden, Meral Akşener'in yarın gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu toplantısının ardından açıklama yapacağını duyurdu. Öte yandan parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre Akşener, yarın saat 11:00'de Meclis'e girmeyi başaran milletvekilleri ile de bir toplantı gerçekleştirecek.

İYİ Parti’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Meral Akşener, seçimlere ilişkin basın açıklamasını yarın partimizin Genel İdare Kurulu toplantısı sonrası yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

SON PAYLAŞIMI DÜN GECE YAPTI

Meral Akşener en son dün gece seçim sonuçları netleşmeye başladığında sosyal medyada göründü. Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı yarışında fark attığının ortaya çıktığı saatlerde Twitterdan 'Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA'nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz' diye yazdı.

MECLİS MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI

Meral Akşener cumhurbaşkanlığı yarışında kişisel bir hezimet yaşarken ilk kez seçime katılan İYİ Parti yüzde 10 barajını aşıp 44 milletvekili ile Meclis'te yerini aldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin