Melih Gökçek: Darbeyi Fethullah Gülen’in cinleri yaptı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Melih Gökçek: Darbeyi Fethullah Gülen’in cinleri yaptı

Melih Gökçek: Fethullah Gülen insanları üç harfliler ile etki altına alıyor, darbe girişiminde bu üç harflilerin etkisi oldu. dedi. Gökçek'in bu açıklamasının ardından sosyal medya çok sayıda kişi, Diyanet işlerinin bu cinleri tutuklaması için ekip kurmasını önerdi..

Takip Et

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CNNTürk’te Hakan Çelik’in sunduğu programda 15 Temmuz gecesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Darbe girişimi gecesi belediyede olduğunu belirten Gökçek “O gece Ankara’da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı Aleksandr Dugin ile belediye binasında sohbet ettik. Normalde gece 1’e 2’ye kadar binada kalırdım.  Onu uğurladıktan sonra saat 10 civarında ben de belediyeden ayrıldım. Yolda jetleri gördük” dedi. Gökçek konuşmasının devamında Fethullah Gülen’in kontrolünde cinlerinin olduğunu ve darbe girişimi gibi işleri bu cinler vasıtasıyla organize ettiğini savundu.

“ARINÇ’LA BARIŞMADIM…”

‘Gülen cemaatine yaptığım yardımlar konusunda pişmanım’ diyen Gökçek eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile girdiği ‘cemaat polemiği’ne ilişkin ise “Arınç’a dava açacaktım ama Başbakan rica edince vazgeçtim. Onunla barışmadım” dedi.

“FETHULLAH GÜLEN’İN CİNLERİ”

Fethullah Gülen’in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olay cinlerle yaptığını savunan Gökçek “Üç harflilerle yapıyor bu işi. Bana da altın gibi değerli bir metal ve cevşen vermişti. Bu işleri üç harflilerle yapıyor” dedi. Hakan Çelik’in “gerçekten inanıyor musunuz buna?” sorusuna ise  “İnanırım. Canlı olarak benzer olaylarla karşılaştım…” yanıtını verdi.

Gökçek, Hakan Çelik’in ‘Madem öyle neden başarıya ulaşamadı” sorusuna ise  “Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah’ın kudretire kadar yapıyor. Allah koruyor” yorumunda bulundu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin