Mehmetçik vuruyor, 6 Günde 87 Terörist etkisiz hale getirildi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Mehmetçik vuruyor, 6 Günde 87 Terörist etkisiz hale getirildi

Mehmetçiklerimiz ülke içinde ve sınırlarımız dışında terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veriyor.. TSK'dan yapılan açıklamada "15-21 Haziran tarihleri arasında Kuzey Irak'a yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 87 terörist öldürüldü" denildi.

Takip Et

TSK'dan yapılan açıklamaya göre 15-21 Haziran tarihleri arasında Kuzey Irak'a yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 87 terörist öldürüldü. Öte yandan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 509 oldu.

BİR HAFTADA 87 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinden açıklamada, '15-21 Haziran arasında PKK/KCK terör örgütünün barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergâhı olarak kullandığı Şırnak ile Irak'ın kuzeyinde yürütülen orta çaplı operasyonlarda 87 terörist etkisiz hale getirildi' denildi.

AFRİN OPERASYONUNDAN BU YANA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 4509 OLDU

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetlerince Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4509 oldu. Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı bir diğer açıklamada, Irak'ın kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında 15 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin