Mehmetçik hainleri inlerinden böyle çıkardı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Mehmetçik hainleri inlerinden böyle çıkardı

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığınca, terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 10 terörist öldürüldü, 2 terörist ise sağ olarak yakalandı. Operasyonda teröristin sığınakta yakalanma anları saniye saniye görüntülendi.

Takip Et

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından, Bitlis İli Sehi ve Ölek bölgesinde başlatılan “Şehit Güvenlik Korucusu Nihat ÇAPRAK-41 Operasyonu” esnasında, bir grup terörist belirlendi; belirlenen bölgeye helikopterlerle Hava Hücum Harekâtı (HHH) düzenlendi. Hava harekâtının ardından bölgede yapılan aramalarda, 10 terörist öldürülürken, 2 terörist ise sağ olarak yakalandı.

PKK Sığınak Terörist

Etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinde yapılan aramalarda; 8 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet keskin nişancı tüfeği, 1 adet Bixi marka makineli tüfek ile 4 adet el bombası ele geçirildi.

SIĞINAKLARI DA İMHA EDİLDİ

Operasyon sonrası bölgede geniş çaplı arama yapan Jandarma ekipleri, teröristlere ait bir adet sığınak buldu. Sığınak; içinde bulunan çok sayıda mühimmat, EYP yapımında kullanılan malzeme, örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ile birlikte imha edildi.

PKK Sığınakları Bitlis

Jandarmanın gerçekleştirdiği operasyon ise saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde yerin altında sığınakta saklanan terörist yakalanıyor. Yerin altından çıkarılan terörist ardından helikopterle bölgeden götürülüyor.

Kahraman Mehmekçikler Tendürek’e havadan indi
03.03.2017

Kahraman Mehmekçikler Tendürek’e havadan indi

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin