MAN Adası belgeleri sonrası ilk bakış!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
MAN Adası belgeleri sonrası ilk bakış!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve akrabalarına yönelik açıkladığı Man Adası belgeleri sonrası başlayan gergin sürecin ardından iki lider, bugün eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreninde karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışı kameralara böyle yansıdı.. İki liderin el sıkışmadığı görüldü..

Takip Et

MAN Adası belgeleri sonrası Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ilk kez karşı karşıya geldi.. Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde karşılaşan iki liderin el sıkışmadığı görüldü..

CHP liderinin iddialarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açmış, belgelerle ilgili olarak ise suç duyurusunda bulunulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan son konuşmasında Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak "Avuç dolusu sahte evrak sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan ve ailesine leke süremezsin. Yargıda hesabını vereceksin. Gün yaklaşıyor. Yargıda o hesabı vereceği gibi bundan sonra atacağı iftiraların da boynuna nasıl dolandığını görecek" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tartışmaların ardından bugün Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreninde karşı karşıya geldi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu bakışması
FOTO: İHA muhabiri İsmail Coşkun

DİKKAT ÇEKEN KARE

İHA muhabiri İsmail Coşkun'un çektiği fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı dikkat çekerken, DHA'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la cenaze namazı için ön safta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu el sıkışmadı. Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise tokalaştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin