Maçka Parkı'nda şortlu kıza saldırı: Böyle gezip, göğüslerini açamazsın


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Maçka Parkı'nda şortlu kıza saldırı: Böyle gezip, göğüslerini açamazsın

İstanbul Maçka Parkı'nda güvenlik görevlileri parkta dolaşan genç kıza cinsel saldırı ve tacizde bulundu.. Yaşanan olayda; parkın güvenlik görevlilerinden birinin, şort giyen bir genç kıza, "Bu kıyafetle parka girmene izin vermem. Göğüslerini açamazsın" dedikten sonra parktan dışarı çıkarmaya çalıştı.. O anlar ise parkta bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Vatandaşlar özel güvenliklere tepki gösterdi.. olayların büyümesi üzerine olay yerine polis çağrıldı.. işte güvenlikçinin genç kıza taciz ve cinsel istismar saldırının detatları..

Takip Et

Şoke eden bir cinsel saldırı ve taciz olayı daha.. Maçka Parkı'nda özel güvenlik görevlisi parkta dolaşan genç kıza, 'şort giydiği' gerekçesiyle cinsel saldırı ve tacizde bulundu..

Görgü tanıklarının ifadesine göre, akşam saatlerinde özel güvelik görevlileri parkta oturan kadınları parktan çıkarmak istedi.

Olaya ilişkin görüntüleri sosyal medyaya aktaran Samet Özçelik adlı kullanıcı, özel güvenlik görevlisinin kadınlara “Bu kıyafetle parkta dolaşmana izin vermiyorum, göğüslerini açamazsın” dedikten sonra polis çağırdı.

Olay yerine gelen polis ve özel güvenlik görevlileri parktakilerin tepkisi ile karşılaştı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda parka gelen polisin özel güvenlikler alarak olay yerinden uzaklaştığı, tepkisini dile getiren bir genç kızın ise “şikayetçi olacağım” dediği görülüyor.

SÖzcü

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin