Lise öğrencisi futbolcu Zeynep Eroğlu hayatını kaybetti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Lise öğrencisi futbolcu Zeynep Eroğlu hayatını kaybetti

Liseli Zeynep Eroğlu'ndan acı haber geldi... Kocaeli’de düzenlenen liselerarası kadın futsal turnuvasında fenalaşan genç futbolcu Zeynep Eroğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eroğlu ambulansa yürüyerek gitmişti..

Takip Et

Kocaeli’de liselerarası kadın salon futbolu turnuvasında meydana gelen olayda, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi ile Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanacak olan maç öncesi ısınma hareketleri yaparken fenalaşan Zeynep Eroğlu kaldırıldığı hastanede yapılan ntüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zeynep Eroğu öldü

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen genç sporcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

ISINMA HAREKETLERİ YAPARKEN...

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi ile Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanacak olan maç öncesi ısınma hareketleri yaparken fenalaşan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencisi, aynı zamanda Gölcük Harb-İş Kadın Futbol takımı oyuncusu 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu, diğer futbolcuların fark etmesi üzerine, sahada bulunan sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zeynep Eroğu öldü

HASTANEYE YÜRÜYEREK GİRMİŞTİ

Hastaneye yürüyerek giren ancak beyin kanaması geçirdiği öğrenilen genç sporcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin