Lady Gaga yöntemi: Etleri vücutlarına sarıp Türkiye'de satıyorlar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Lady Gaga yöntemi: Etleri vücutlarına sarıp Türkiye'de satıyorlar

Akla zarar et kaçakçılığı yok artık dedirtti...Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ekipleri, ilginç bir et kaçakçılığı yöntemini ortaya çıkardı. Buna göre kaçakçılar günde 3 kez Gürcistan’a giriş çıkıp yaparak, vücutlarına sardıkları etleri getirip Türkiye’de satıyor.

Takip Et

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ucuz et satışının ardından kaçak etin arttığına yönelik ellerinde veri olmadığını dile getirdi. Bakan Tüfenkci, "Geçmişte et kaçakçılığı ile ilgili birçok yakalamalarımız mevcut.

Bunlar, çeşitli vasıtalarla hatta kendi vücutlarına etleri sararak, sınır kapılarından geçirmeye çalıştılar.

Et Kaçakçılığı Gümrük, Lady Gaga

Şu an et fiyatları düştüğü için herhalde et kaçakçılığı azalır, diye düşünüyorum." dedi. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı kaçak eti yurda sokmaya çalışırken yakalanan şüphelilerin fotoğraflarını paylaştı.

Et Kaçakçıları Lady Gaga modeli

VÜCUTLARINA ET SARARAK KAÇAKÇILIK YAPIYORLAR
TÜFENKÇİ, “Mesela adam vücuduna et sararak kaçakçılık yapıyor. Bunları ortaya çıkardık. Biliyorsunuz Gürcistan’a kimlikle gidilebiliyor. Et orada 5 lira bizde 40 lira. 20 kilo getirse, üç sefer yapsa, 60 kilo eder. Bunlar yalnız da çalışmıyor. Zayıf birini seçseniz, farkemezsiniz bile. X-ray cihazlarında ortaya çıkmıyor. Ama bizim arkadaşlarımız bu yöntemi ortaya çıkardı ve önledi."  HÜRRİYET

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin