Kuzey Irak'tan acı haber: 1 şehit, 4 yaralı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kuzey Irak'tan acı haber: 1 şehit, 4 yaralı

Son dakika.. Kuzey Irak'tan kahreden haber.. Mehmetçiklerimizin gerçekleştirdiği operasyonda, terör örgütü mensuplarınca önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Takip Et

KUZEY IRAK'TAN ACI HABER. 1 ŞEHİT, 4 YARALI

Hakkari’de bulunan birlikte görevli olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir, Kuzey Irak’ta yapılan arama tarama faaliyeti sırasında mayının patlaması sonucu şehit oldu. Sakaryalı olduğu öğrenilen Özdemir’in Hendek ilçesine bağlı Aktefek Mahallesinde ikamet eden ailesine acı haber askeri yetkililerce verildi.

Kuzey Irak'tan acı haber: 1 şehit, 4 yaralı
Kahraman şehidimiz Ömer Özdemir’in babasının vefat ettiği ve kendisinin de bir ay dünya evine girdiği öğrenildi

Şehit Özdemir’in babasının vefat ettiği ve kendisinin de bir ay önce evlendiği öğrenildi.

TSK’dan olayla ilgili yapılan açıklamada; “Irak kuzeyinde devam eden operasyonlar kapsamında 29 Eylül 2018 tarihinde bir el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin