Kurban Bayramı sabahı Van'ı kana bulayan PKK'lı hainler öldürüldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kurban Bayramı sabahı Van'ı kana bulayan PKK'lı hainler öldürüldü

Kurban Bayramı'nın birinci gününde 4'ü polis 57 sivil vatandaşın yaralnamasıyla sonuçlanan bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırının faili PKK'lı hainler polisle girdikleri çatışmada silahları ve el bombalarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi

Takip Et

Van'da Kurban Bayramı'nın birinci günü 4'ü polis toplam 57 kişinin yaralandığı bombalı araç saldırısını gerçekleştiren teröristler etkisiz hale getirildi.

PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalarda; söz konusu eylemi gerçekleştirenlerin Cafer kod adlı Z.B. ve Amed kod adlı M. Y. isimli BTÖ mensupları olduğu tespit edildi.

Van Bombalı saldırı, PKK'lılar öldürüldü

Şahısların yakalanmasına yönelik 21.09.2016 günü 22.00 sıralarında Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışma neticesi adı geçen örgüt mensupları silahları ve el bombalarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.
Şahısların daha önce de İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde 2 polis memurunun şehit edilmesi olayı da dahil il merkezinde birçok bombalı saldırı olayının failleri olduğu tespit edildi.

DHA

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin