Kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine Ergün Penbe getirildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine Ergün Penbe getirildi

Geçtiğimiz günlerde Beyaz Futbol programında yaptığı açıklama ile Boşnak vatandaşlardan büyük tepki gören Rasim Ozan ile Beyaz TV’nin yolları ayrılmıştı.

Takip Et

BeyazFutbol programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın yerine gelen isim ise belli oldu.
Ertem Şener’in duyurduğu haberde; Beyaz Futbol programında Beşiktaş-Galatasaray derbisinin oynandığı gün eski Galatasaraylı efsane futbolcu Ergün Penbe yer aldı.
Rasim Ozan Kütahyalı’nın yerine gelen Ergün Penbe’nin programda kalıcı olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine Ergün Penbe getirildi

Ergün Penbe kimdir?
Ergün Penbe Milli takım forması da giymiş olan Türk futbolcu. Futbola Kilimlispor’da başladı. 1992-1994 yılları arasında Gençlerbirliği’nde oynayan Ergün Penbe 1994’te Galatasaray’a transfer olmuştur. Sol bek mevki ve orta sahanın, solunda görev yapan oyuncu ince fiziği ve yüksek tekniği ile G.Saray’da görev yapmıştır. Ergün Penbe kimdir? İşte hayatı ve kariyeri...

Ergün Penbe 2000 yılındaki UEFA Kupası finalinde Arsenal'e karşı kullandığı ve gole çevirdiği penaltı takımının kupayı kazanmasında önemli bir rol oynamıştır. İlk kez 1994'ün mayıs ayındaki Rusya maçıyla milli formayı giymiştir. Uluslararası deneyimi ile gene 48 defa görev aldığı (2000 Kasım'a kadar) Türk milli futbol takımının Dünya üçüncülüğün, elde etmesinde önemli katkısı olmuştur.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin