Kötü haber! Motorine dün zam gelmişti. Bugün bir zam daha geldi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kötü haber! Motorine dün zam gelmişti. Bugün bir zam daha geldi

Son dakika: Motorine dün gelen zammın ardından bir zam daha geldi PÜİS, motorin fiyatlarının 13 kuruş daha artacağını duyurdu. Zammın ardından motorinin ortalama litre fiyatı Ankara'da 5,63 lira, İstanbul'da 5,58 lira, İzmir'de 5.62 liraya yükselecek.. Son zamla birlikte 24 içinde motorine 30 kuruş zam yapılmış oldu. En son 26 Mart tarihinde zam gören benzinden ise her an zam haberi gelebilir!

Takip Et

Motorine dün gelen 17 kuruşluk zammın ardından bu gece yarısından itibaren bir zam daha geliyor. PÜİS, motorin fiyatlarının 13 kuruş artacağını duyurdu.

Bugün yapılan 13 kuruşluk zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 5.60-5-65 TL bandına yükselecek. Motorinin litre fiyatına geçtiğimiz gece yarısından itibaren 17 kuruşluk zam yapılmıştı.

24 SAAT İÇİNDE İKİ KEZ ZAM

Motorine dün itibariyle, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam yapılmıştı. Böylece iki günde gelen toplam zam 30 kuruşa ulaştı. 

Zammın ardından motorinin ortalama litre fiyatı Ankara'da 5,63 lira, İstanbul'da 5,58 lira, İzmir'de 5.62 liraya yükselecek.

Motorine iki günde gelen iki zam, motorinle benzin arasındaki kası da daralttı. İstanbul'da benzin halen ortalama 5.94 liradan satılıyor. Böylece aradaki ortalama fiyat farkı 36 kuruşa kadar inmiş oldu. 

BENZİN ZAMMININ DA ELİ KULAĞINDA!

Benzin fiyatlarına en son zam 26 Mart'ta gelmiş ve fiyatlar 12 kuruş artmıştı. Yapılan zam sonrası doğu illerinde benzinin litre fiyatı ilk kez 6 lira üzerine çıkarken İstanbul'da fiyatlar 5.93 TL olmuştu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin