Korkunç iddia: Rizeli iş adamından Atatürk'lü tuvalet kağıdı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Korkunç iddia: Rizeli iş adamından Atatürk'lü tuvalet kağıdı

Yine çok çirkin iddialar ve Cumhuriyetimizin en büyük ve en anlamlı gününde Ulu Atatürk'e çirkin bir saldırı haberi daha geldi.. Rizeli iş adamı Hakan Tüzel’in, “Atatürk” baskılı tuvalet kağıdını tescil ettiği ve marketlere dağıtımını yapmaya hazırlandığı iddiası sosyal medyada infiale yol açtı.. Bu iddianın ardından Hakan Tüzel'in öfkeli kalabalık tarafından linç edilmeye çalışıldığı, onlarca vatandaşın attığı dayak sonrası kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığına dair haberler kamuoyuna yansıdı..

Takip Et

En Büyük Bayram ve 29 Ekim'de yine çok çirkin bir saldırı iddiaları geldi.. Rizeli olduğu iddia edilen bir iş adamının 'Atatürk baskılı tuvalet kağıdı' tescil ettirdiği ve dağıtımı için hazırlık yaptığı iddia ediliyor... İşte Sosyal medyada infiale yol açan korkunç olayın detayları..

Rizeli iş adamı Hakan Tüzel’in, “Atatürk” baskılı tuvalet kağıdını tescillettiği ve marketlere dağıtımını yaptığı sosyal medyada gündeme geldi.

teyit.org’tan Gülin Çavuş, “Atatürk” baskılı tuvalet kağıdı iddiasını araştırdı ve iddianın ilk olarak “Halk Arena” isimli haber sitesinde yayımlandığını, ardından sosyal medyada da sıkça paylaşıldığını tespit etti.

İşte o haber:
Atatürk Baskılı Tuvalet kağıdı skandalı

Halk Arena’da yayınlanan haberin içerisinde bir de Hakan Tüzel isimli Rizeli iş adamına ait olduğu iddiasıyla bir Facebook paylaşımı yer alıyor. Paylaşımda Tüzel’in tuvalet kağıtları için Almanya’da yapılan başvurunun iptal edildiğini yazdığı iddia ediliyor. Öte yandan  “Tüzel Kağıt Fabrikası” adında bir fabrikaya yapılan araştırmalar sonucunda ulaşılamadı.

İşte o mesaj:
Hakan Tüzel Atatürk Baskılı Tuvalet kağıdı
Rizeli iş adamı Hakan Tüzel’e ait olduğu iddiasıyla habere eklenen Facebook paylaşımındaki profil fotoğrafı Çalık Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık’a ait olduğu da fark edildi. Yani Atılan her adımın düzenlenen çirkin bir tezgah olduğu yönde şüpheleri artırıyor..

 

HALK ARENA: LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ..
HalkArena.com adlı haber portalı dün gece saatlerinde kalabalık bir grup tarafından evinin basıldığı ve sopalarla öldüresiye dövülen Tüzel acil servise kaldırıldığını iddia etti..

Habere göre, Evi basılan Tüzel dışarı kaçmaya çalıştı ancak kızgın kalabalıktan kaçamayan işadamı evinin önünde öldüresiye dayak yedi. 

Habere ilişkin görsel:
Hakan Tüzel Linç Atatürk Tuvalet kağıdı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin