Korkunç gerçek ortaya çıktı: 5 kişilik Çataloğlu ailesi katledilmiş


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Korkunç gerçek ortaya çıktı: 5 kişilik Çataloğlu ailesi katledilmiş

Son dakika: Kastamonu’da merkeze bağlı Bürme Köyünde 29 Kasım’da yaşanan yangın sonrasında kayıp 5 kişilik Çataloğlu ailesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Tutuklu sanık Ali Ş., “Vicdan azabı çekiyorum” diyerek 5 kişilik aileyi nasıl katlettiklerini bir bir anlattı.

Takip Et

SON DAKİKA: KASTAMONU'DAKİ YANGIN SONRA SIRRA KADEM BASAN 5 KİŞİLİK ÇATALOĞLU AİLESİNİN VAHŞİ BİR CİNAYETE KURBAN GİTTİKLERİ ORTAYA ÇIKTI..

Kastamonu’da merkeze bağlı Bürme Köyünde 29 Kasım’da yaşanan yangın sonrasında 5 kişilik Çataloğlu ailesine ulaşılamadı. Kayıp aileyle ilgili Kastamonu İl Jandarma Komutanlığının arama çalışmaları aralıksız devam ederken, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başladı.

Kastamonu kayıp Çataloğlu ailesi öldürülmüş

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından daha önceden gözaltına alınan Erkan K. ile kardeşi Ersan K. ve Erkan K.’nin kayınpederi Ali Ş. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu sanık Ali Ş, “Vicdan azabı çekiyorum” diyerek 5 kişilik Çataloğlu ailesini nasıl katlettiklerini bir bir anlattı. 

Kastamonu kayıp Çataloğlu ailesi öldürülmüş

İLGİLİ HABER

"HAYVANLARI ÇALARKEN YAKALANDIK"

Ali Ş., Bürme Köyü Kuzören Mahallesine hayvan hırsızlığı için gittiklerini belirterek, yanında Erkan K. ile Ersan K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin daha bulunduğunu söyledi. Hayvanları ahırdan çıkarttıkları esnada çıkan sese Fazıl Çataloğlu’nun uyandığını belirten Ali Ş., kapıya gelen Fazıl Çataloğlu’na yakalanıp paniklediklerini ve silahla vurarak öldürdüklerini itiraf etti.

Kastamonu kayıp Çataloğlu ailesi öldürülmüş

Ardından çıkan arbede ve silah sesine evin diğer fertleri uyandığını anlatan Ali Ş. onları da silahla vurarak öldürdüklerini, son olarak evde bulunan 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nu öldürdüklerini söyledi. Daha sonra evleri ateşe verdiklerini de anlatan Ali Ş., Serdar Çataloğlu’nun cenazesinin evin içinde kaldığını, diğer cenazeleri çevreden buldukları torba ve çuvallara koyduklarını belirtti. Ali Ş, cenazeleri kendilerinin yanında bulunan bir kişinin aracın arkasına koyarak attığını da itiraf etti.

Ailenin traktörünü de panikle orman içine bıraktıklarını belirten Ali Ş., 4 büyükbaş hayvanı sattıklarını kaydetti. DHA

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin