Kocasını boğazından bıçaklayıp öldürdü! Elleri kanlı getirildi!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kocasını boğazından bıçaklayıp öldürdü! Elleri kanlı getirildi!

Adana'dan vahşet haberi geldi.. 41 yaşındaki Uğur Seviner, boşanma aşamasında olduğu karısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kocasını boğazından bıçaklayıp öldüren 32 yaşındaki Tuğba Seviner elleri kanlı olarak sağlık kontrolüne getirildi...

Takip Et

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba Seviner’in yanında bulunan ve ellerinde bıçak olan Özer A. (50) ile Ali K. (29) olaya müdahil oldu. Tartışmanın büyümesiyle Özer A. ve Ali K., Uğur Seviner’i darp etmeye başladı.

BOĞAZINDAN 3 KERE BIÇAKLADI

Daha sonra Tuğba Seviner boşanma aşamasındaki eşi Uğur Seviner’i boğazından 3 kere bıçakladı. Uğur Seviner kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Tuğba Seviner, Özer A. ve Ali K.’yi gözaltına aldı. Uğur Seviner ise ambulansa Adana Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırılırken, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ELLERİ KANLI GELDİ

Evde yaşanan arbede sırasında bıçağı kullandığı öne sürülen Tuğba Seviner, elleri kanlı şekilde sağlık kontrolüne getirildi. Sevgili oldukları iddia edilen Tuğba Seviner ve Ali Kavran, basın mensuplarının cinayetin nedenine ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Soruşturma devam ederken, olayda şüpheli olarak adı geçen Özer Altınoğlu’nun, ölen Uğur Seviner’in arkadaşı olduğu, kavgayı ayırmaya çalıştığı belirlendi.

Polisin olayla ilgili tahkikatı devam ediyor. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin