Kim Kardashian Yine Soyundu! Tepki yağdı..


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kim Kardashian Yine Soyundu! Tepki yağdı..

Gün olmuyor ki Kim'den çıplak bir fotoğraf gelmesin!.. Sosyetik ve seksi güzel Kim Kardashian yeni ürünlerinin tanıtımı için objektiflerin karşısına geçti. Beklendiği gibi soyunarak ürünlerini tanıtan Kardashian'a sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Bir takipçisinin 'Yeter artık, çocuk sahibi kadınsın! üstüne bir şeyler alsan diyorum..' yorumu dikkat çekti

Takip Et

KKW Beauty'nin kurucusu Kim Kardashian her çıkardığı ürünle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yeni far paletlerini erkek modellerle tanıtan Kardashian, markasının diğer ürünlerinde olduğu gibi, bugün paylaştığı fotoğraflarda da çıplaktı. Fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Kim, sosyal medya kullanıcılarından nasibini aldı.

ÜRÜNLERİNİ ÇIPLAK TANITTI

Kendi kozmetik markası KKW Beauty'nin tanıtımlarını 119 milyonluk Instagram hesabından yapan Kim Kardashian, yeni far peletlerinin tanıtımı için çırılçıplak objektiflerin karşısına geçti. Gümüş renkte yeni far paletleri için, 1960'lı yıllardan esinlendiğini söyleyen Kardashian'ın yeni koleksiyonu bugün satışa çıktı. Kendisini takip eden sosyal medya kullanıcılarının asıl gündem maddesi ise tanıtımların erkek mankenlerle ve çıplak yapılmasıydı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin