Kilis’ten acı haber: Astsubay Şevket Alnıdelik ve 1 uzman çavuş şehit


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kilis’ten acı haber:  Astsubay Şevket Alnıdelik ve 1 uzman çavuş şehit

Son dakika.. Kilis'ten kahreden haber.. Suriye sınırındaki Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde, askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir uzman çavuş şehit oldu, 1 astsubay ise yaralandı. Yaralı AstsubayŞevket Alnıdelik de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.. Şehit Astsubay'ın Samsun'daki baba ocağına ateş düştü..

Takip Et

Kaza, öğleden sonra Kilis- Elbeyli karayolu üzerindeki Havuzluçam Köyü yakınlarında meydana geldi. Havuzluçam Karakolu’na giden askeri araç, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada, araç sürücüsü olan adı öğrenilemeyen uzman çavuş şehit olurken, yanında bulunan Astsubay Üstçavuş Şevket Alnıdelik ise yaralandı.

Kilis Kaza, Şehit askerler
Kilis'te kamyon ve askerlerin kullandığı kamyonetin çarpışması sonucu 2 asker şehit oldu..

Yaralı astsubay, kazayı görenlerin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralı astsubayın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyordu.. Maalesef akşam saatlerinde Astsubaydan da acı haber geldi..

Şehit olan uzman çavuşun cenazesi ise olay yerindeki inceleme sonrası morga kaldırıldı.

Fırat Kalkanı Harekatı Şehit askerleri Kilis Trafik kazası

29 YAŞINDAKİ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ÖMER ÇİNTAŞ ŞEHİT OLDU

Kazada, askeri araçta bulunan 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay ve, araç sürücüsü Astsubay Şevket Alnıdelik şehit olurken. kamyon sürücüsü Süleyman Temizkan ile yanında bulunan Mehmet Ünal, Deniz Temizkan, Mehmet Temizkan ve Ahmet Temizkan yaralandı. 

KAHRAMANLAR FIRAT KALKANI HAREKATI'NDA GÖREVLİLERDİ

Kahraman askerlerimizin Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli oldukları belirtildi.

İLGİLİ HABER

KİLİS'TEKİ KAZADA ŞEHİT SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

Kilis’te kamyonla çarpışan askeri aracın yaralanan sürücüsü 30 yaşındaki Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik de, Kilis Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Alnıdelik’in cenazesi de, otopsi için aynı kazada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay’ın cenezinin de konulduğu Gaziantep Adli Tıp Kurum’na gönderildi. Alnıdelik ile birlikte kazada şehit olan asker sayısı 2’ye yükseldi.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN’A DÜŞTÜ

Trafik kazasında şehit olan Astsubay Şevket Alnıdelik'in Samsunlu olduğu bildirildi.

Samsun Valiliği, Kilis’in Elbeyli ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Üstçavuş Şevket Alnıdelik'in Samsun'un Havza ilçesi Doğançayır Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğunu açıkladı.

Samsunlu Astsubay Şevket Alnıdelik'in cenazesinin yarın Havza ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

(DHA)

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin