Kılıçdaroğlu: Hedefimiz yüzde 50+1 değil yüzde 60...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu: Hedefimiz yüzde 50+1 değil yüzde 60...

Kılıçdaroğlu, Erken seçime hazırız. Bizim hedefimiz yüzde 50+1 değil yüzde 60.. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında konuştu. 'Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. Ama bizim kapımız yanar dönerlere kapalı..., Erken seçime hazır olduklarını belirterek hedeflerinin yüzde 60 olduğunu açıkladı.

Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basınla bir araya geldi.

Gündemdeki konulara ilişkin açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “erken seçime hazırız. Bizim hedefimiz yüzde 50+1 değil yüzde 60” dedi. Kılıçdaroğlu kızının Ateşehir’deki evi ile ilgili iddialara cevap verdiği konuşmasında, “Kızımın milyon dolarlık denilen evini yüz bin dolara satmaya hazırız” dedi.

CHP lideri evi 100 bin dolara satmaya hazır olduklarını da ekledi.

"MAN ADASI BELGELERİ GERÇEK"

Man Adası'ndaki hesaplara yönelik iddialarını da sürdüren Kılıçdaroğlu, "Belgeler gerçek. Bunun için bankaya başvurmaya gerek yok" dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatına yüklendi. Şu ifadeleri kullandı: "Beni asıl üzen sarayın avukatı. Daha belgeleri açıklamadan sahte dedi. Eminim onun avuktalığı sahtedir. O avukatı da baroya şikayet ettik. Suç duyurusunda da bulunacağız. Sonra 'şirket sattık' dediler. Hangi şirket? dut yemiş bülbüle döndüler. Ne yerliler ne milliler, gayrı milliler bunlar. Böyle bir rezalet başka ülkelerde çıktığında yetkililer görevlerinden ayrılırlar. Bizde yerlerini sağlamlaştırmak istiyorlar."

"SÜLEYMAN SOYLU BİZE GELMEK İSTİYOR..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında devam edev gerginliği de şöyle yorumladı: "Süleyman Soylu ne iş yapıyor, İçişleri Bakanı mı? Ben İçişleri Bakanı olduğundan emin değilim, mafya ağzıyla konuşan birisi bakanlık yapamaz. Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. AK Parti'ye de aynı haraketleri yapmıştı. Ama bizim kapımız yanar dönerlere kapalı."   

REZA ZARRAB DAVASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zarrab aleyhinde konuşmadığını öne süren Kılıçdaroğlu, Halk Bankası'nın avukatının mahkemede eski Genel Müdürün rüşvet aldığını söylediğini belirtti, "Ancak genel müdür elini kolunu sallayarak dışarda geziyor. Bu suç ortaklığının sessiz itirafıdır. Bir gün bir namuslu savcının çıkıp bu davayı yeniden açması gerekiyor'' dedi. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin