Kılıçdaroğlu'nun 'Bayrak' çağrısını ilk uygulayan Selvi Hanım oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu'nun 'Bayrak' çağrısını ilk uygulayan Selvi Hanım oldu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, terör örgütlerine yönelik Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün hain bir pusu sonucu 8 şehit ve 13 yaralının olduğunu belirterek, 'Şehitlerimizin tabutuna Türk bayrağı sarıyoruz. Bütün vatandaşlarım, şehitlerimizi ebedi istirahatgâhlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, işyerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP Genel Merkezi'ne ve Kılıçdaroğlu'nun evinin penceresine Türk bayrağı asıldı.

Takip Et

Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı harekâtında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Bütün vatandaşlarımdan şunu yapmalarını istiyorum. Kahraman ordumuza güveniyoruz, terörle mücadele konusunda başarılı olacakları konusunda hiçbir şüphemiz yok. Şehitlerimizin tabutuna Türk bayrağı sarıyoruz. Bütün vatandaşlarım, şehitlerimizi ebedi istirahatgâhlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, işyerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi.

ÇAĞRININ HEMEN ARDINDAN SELVİ HANIM, BAYRAĞI ASAN İLK İSİMLERDEN OLDU

Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP Genel Merkezi'ne Türk bayrağı asıldı. Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısına eşi Selvi Kılıçdaroğlu da destek verdi. Selvi Kılıçdaroğlu, Çukurambar'daki evlerinin penceresine Türk bayrağı astı.  

Öte yandan, Kılıçdaroğlu, gönderdiği kısa mesajlarla partililerden de ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmalarını istedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Hanım Türk Bayrağı astı
CHP liderinin eşi Selvi Kılıçdaroğlu, evlerinin penceresine Türk bayrağı astı

CHP Genel Merkezi'ne Türk bayrağı asıldı
CHP Genel Merkezi'ne dev bir Türk bayrağı asıldı

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin