Kılıçdaroğlu’ndan hükümete çağrı: Ne istiyorsanız vermeye hazırız


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu’ndan hükümete çağrı: Ne istiyorsanız vermeye hazırız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete bir çağrıda bulunarak, Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar ne istediyseniz verdik. Ama siz de terörü bitirin. dedi.

Takip Et

Elazığ’da 3 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar ne istediyseniz verdik. Ama siz de terörü bitirin. Terörle mücadele konusunda elimiz zayıf diye bir sorun olmamalı. Dolayısıyla terörle mücadelenizi yapın ve ülkeyi bu beladan kurtarın. Elimizden gelen her türlü katkıyı yapacağız. Buna uygun politikalar geliştirmek gerekiyor” dedi.

“AÇIK NET ÇAĞRI”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’daki terör saldırılarına ilişkin, “Elazığ’daki vahim olan olay gerçekten hepimizi son derece üzen bir olay. Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz; ne istediyseniz biz size verdik siz de lütfen terörü çözün. Terörü bitirin. Mücadele ise mücadele yapın. Yasa dediniz yasa. Anayasa dediniz anayasa her türlü imkanı sağladık” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’daki terör saldırılarına ilişkin, “Elazığ’daki vahim olan olay gerçekten hepimizi son derece üzen bir olay. Bilgi almaya çalışıyoruz. Hep söyledim yine söyleyeceğim; terör kimden gelirse amacı ne olursa bütün siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hep birlikte lanetlemesi gereken bir olaydır. Teröre karşı ortak birlikteliğimiz hep sürdüreceğiz. Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz; ne istediyseniz biz size verdik siz de lütfen terörü çözün. Terörü bitirin. Mücadele ise mücadele yapın. Yasa dediniz yasa. Anayasa dediniz anayasa her türlü imkanı sağladık. Terör ile mücadele konusunda elimiz zayıf, güçsüz diye bir sorun olmamalı. Eliniz güçlü terör ile mücadeleyi yapın. Türkiye’yi bu beladan kurtarın. Biz her türlü katkıyı yapmayı sürdüreceğiz. Terörü lanetlemek yetmiyor, bitirmek gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin