Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Beşiktaş tepkisi: Sanki babasının parası


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Beşiktaş tepkisi: Sanki babasının parası

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Ampute Milli Futbol Takımımızın şampiyon olduğu maç sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vadofone Arena için sarf ettiği skandal sözlere ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu.. Kılıçdaroğlu, "Beyefendi sanki cebinden ödemiş. Cebinden ödediysen tamam. Cebinden mi ödedin? Ne demek parasını biz verdik? O parayı bu ülkede tüyü bitmemiş yetim ödedi. Çocuk doğduğu andan itibaren vergi öder. O vergiyi sen çarçur et diye ödemiyorlar. Tek adam rejiminin Türkiye'yi getirdiği nokta budur işte. Sanki o para vatandaşın, milletin değil, babasının parası. Onu harcayacak beyefendi. Kimsin sen ya kimsin?" dedi.

Takip Et

SANKİ BABASININ PARASI: KİMSİN SEN...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Beşiktaş Kulübü'nün mü saha? Bizim verdiğimiz paralarla yaptılar stadı." sözlerine tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Beyefendi sanki cebinden ödemiş. Cebinden ödediysen tamam. Cebinden mi ödedin? Ne demek parasını biz verdik? O parayı bu ülkede tüyü bitmemiş yetim ödedi. Çocuk doğduğu andan itibaren vergi öder. O vergiyi sen çarçur et diye ödemiyorlar. Tek adam rejiminin Türkiye'yi getirdiği nokta budur işte. Sanki o para vatandaşın, milletin değil, babasının parası. Onu harcayacak beyefendi. Kimsin sen ya kimsin?" dedi.

İLGİLİ HABER

OLAYIN GEÇMİŞİ:
Ampute Milli Futbol Takımı'nın, İngiltere'yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olduğu maç sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki telefon konuşması kameralara yansıdı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, mücadele sonrasında sahaya girerek oyuncuları tebrik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Aşkın Bak'ın telefonuyla takım kaptanı Osman Çakmak ile konuşarak kendisini ve takım arkadaşlarını tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, telefonu Osman Çakmak'tan aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz efendim, saha için, bizim talebimizi kırmadılar." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Beşiktaş Kulübü'nün mü saha? Bizim verdiğimiz paralarla yaptılar stadı." şeklinde cevap verdi.

İLGİLİ HABER
Haluk Levent yine gönülleri fethetti
10.10.2017

Haluk Levent yine gönülleri fethetti

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin