Kılıçdaroğlu Güvenpark'ta 'adalet' yürüyüşüne başladı Büyük katılım var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu Güvenpark'ta 'adalet' yürüyüşüne başladı Büyük katılım var

Son dakika CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Güvenpark'a geldi. Kılıçdaroğlu elinde adalet yazılı afişle Ankara'dan İstanbul'a kadar sürecek olan 'adalet yürüyüşüne' başladı. Kılıçdaroğlu Yürüyüşü eşiyle birlikte başladı... Yürüyüş öncesi kısa bir açıklama yapan Kılıçdaoğlu, Adaletin olmadığı bir ülkede barış olmaz.. Adalet, adalet ,adalet.. Bütün dünya duysun... dedi..

Takip Et

Kılıçdaroğlu'ndan açıklama:

Kendi ülkemizde gazetecilerin hapiste olmasını istemiyoruz, milletvekillerinin hapiste olmasını istemiyoruz, kendi ülkemizde akademisyenlerin hapiste olmasını istemiyoruz. Bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Bu ülkenin geleceği için; çocuklarımızı geleceği için hep birlikte hareket etmeliyiz.. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz, cezaevlerinin dolu olduğu bir ülkede adalet olmaz, her özgür ülke gibi, her uygar ülke gibi biz de özgür yaşamak istiyoruz. Bıçak kemiğe dayandı, bunun için yürüyüşü başatıyoruz. Akademisyeler, gazeteciler, çiftçiler için yürüyoruz..

Dikta istemiyoruz, darbecileri istemiyoruz, 20 temmuz darbecilerini istemiyoruz.. Köylüler, memurlar, işçiler, herkes için adalet istiyoruz..

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü

Adaletin olmadığı bir ülkede barış olmaz.. Adalet, adalet ,adalet.. Bütün dünya duysun...

"Adaletin olmadığı bir yerde devlet de olmaz, adaletin olmadığı bir yerde insan da olmaz. O nedenle adalet yürüyüşünü başlatıyoruz.

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü başladı izdiham

Bugün yürüyeceğim. Umuyorum, vicdanları sağır olanlar bizim bu yürüyüşümüz anlamını kavrarlar. Umuyorum vicdanları sağır olanlar bizim bu yürüyüşümüze bizim bu sesimize bizim bu sözümüze kulak verirler. Biz gerginlik istemiyoruz biz kavga istemiyoruz.

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü başladı izdiham

Biz birlikte beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Biz mahkemelerde gazeteciler istemiyoruz. Biz hapishanelerde gazeteciler istemiyoruz. Biz hapishanelerde öğretim üyeleri istemiyoruz. Dolayısıyla bunlar bize acı veriyor ve bu acıyı sonlandırmamız gerekiyor. Söylemiştim, eğer bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli önce ben ödeyeceğim diye. Şimdi yürüyorum yürüyeceğim. İstanbul’a kadar bu son olmayacak. Bizim yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek. 

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü başladı izdiham

YÜRÜYÜŞ GÜZELGAHI BELLİ OLDU

Kılıçdaroğlu'nın 'adalet' yürüyüşüne büyük katılım var.. Kortej bugün Yenibatı'daki 75. Yıl Hipodromu'na kadar yürüyecek. Bugünkü yürülüş yaklaşık 22 kilometre sürecek.
Yürüyüş Güzergah Ankara 22 KM

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin