Kibariye'ye aile şoku: Reddedildi!


yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix60.jpg Kaynak: Sözcü Gazetesi
Kibariye'ye aile şoku: Reddedildi!

Eşi Ali Küçükbalçık’ın Lübnanlı bir kadınla aşk yaşadığı ve servetini kumarhanelerde bıraktığı geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Yaşanan bu olayları görmezden gelen ve kendisini aldatan eşi Ali Küçükbalçık ile tatile çıkan şarkıcı Kibariye ailesi tarafından reddedildi..

Takip Et

Sahnelerin sevilen ismi Kibariye'nin, eşi Ali Küçükbalçık tarafından Lübnanlı D.O. isimli bir kadınla aldatıldığını 1 Mayıs 2018 tarihinde Sözcü Gazetesinin manşetleirnd eyer almış ve büyük ses getirmşiti..ortaya çıkarmıştık. Yaşanan bu aldatma olayını görmezden gelen ve 19 senelik eşini affeden Kibariye, bir şok daha yaşadı.

Doha Elenouty kimdir?
Yasak aşk iddilarının gündemindeki Lübnanlı Doha Elenouty, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’a bağlandı ve şu iddialara ilişkin: “Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım’ı çok seviyor." demişti

AİLESİ GÖRÜŞMEYİ KESTİ

Kendisine ihanet eden eşi Ali Küçükbalçık'ı affeden ünlü şarkıcı Kibariye, ailesinden veto yedi. Barışma kararını onaylamayan ailesi, Kibariye ile görüşmeyi kesti.

Kibariye aile şoku

İhanet dedikodularının ardından eşi Ali Küçükbalçık'la İzmir'e tatile giden Kibariye'nin “Kocam bana ne zaman seni istemiyorum der, ben o zaman kaçar giderim” sözlerinin ailesini kızdırdığı öğrenildi.

MAKBULE TOKMAK: “UĞRAŞAMAM ONLARLA

Usta sanatçı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak yaşanan bu olaylarla alakalı Sözcü’den Ömercan Altay’a konuşmuştu: “Ben hiç bir şey bilmiyorum. Hastayım uğraşamam onlarla. Bu konulara beni dahil etmeyin olur mu annecim” ifadelerini kullanarak kibar bir şekilde kızı Kibariye hakkında yöneltilen sorulara yanıt vermek istemediğini belirtmişti.

Kaynak: Sözcü Gazetesi

Youtube Kanalımızı Takip Edin