KHK İle ihraç edilenlerin tam listesi yayımlandı..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
KHK İle ihraç edilenlerin tam listesi yayımlandı..

Son dakika haberi... KHK ile ihraç edilenlerin isim isim tam listesi yayınlandı! İşte isim isim ihraç listesi ve göreve iade edilenler… Bu Sabah yeni bir KHK haberiyle uyanan Türkiye, yayınlanan iki KHK ile görevlerinden ihraç edilenlerin isim listesi ve görevlerine iade edilenlerin isim listesini merak ediyor.. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni KHK'lara göre; kamudan toplam 2 bin 756 personel ihraç edildi. KHK ile ihraç edilenlerin lisesi birçok kişi tarafından merak ediliyor..

Takip Et

Bu sabah iki Kanun Hükmünde Kararname daha Resmi Gazete’de yayımlandı ve toplam 2 bin 756 personel ihraç edildi ve ihraç listesi isim isim yayınlandı. 695 sayılı KHK ile 155’i Kara, 155’i Deniz, 327’si Hava Kuvvetleri Komutanlığından olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerinden 637 personel ihraç edildi. Yayınlanan KHK ile ihraç edilenlerin isimleri merakla araştırılıyor. KHK ile ihraç edilenlerin tam listesi Resmi Gazete’de yayımlandı, işte isim listeleri ve KHK detaylar…

İHRAÇ EDİLENLERİN VE GÖREVE İADE EDİLENLERİN İSİM LİSTELERİ…

Adalet Bakanlığından 245, belediyelerden 169, Jandarma'dan 350, Deniz Kuvvetlerinden 155 toplamda da TSK'dan 637, Milli Eğitim Bakanlığından 392, Diyanet İşlerinden 341, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından 12, TÜBİTAK'tan 45, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından 53, Dışişleri Bakanlığından 10, Gümrük ve Ticaret Bakanlığından 19, İçişleri Bakanlığından 20, Emniyet Genel Müdürlüğünden 61, Danıştay'dan 3, Sayıştay'dan 1, Yargıtay'dan 22 personel ihraç edildi. Yargıtay'a 100 yeni üye tahsis edildi. 105 öğretim üyesi, 50 üniversite personeli de ihraç edildi. Kamudan toplamda 2 bin 756 personel ihraç edilirken daha önce ihraç edilen 115 kişi göreve iade edildi.

YENİ KHK: İHRAÇ EDİLENLERİN TAM İSİM LİSTESİ

İHRAÇ EDİLEN PERSONEL LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

GÖREVE İADE EDİLEN PERSONELİN LİSTESİ

RÜTBESİ ALINAN PERSONEL LİSTESİ

İLİŞİ KESİLEN ÖĞRENCİLER LİSTESİ

KAPATILAN KURUMLARIN LİSTESİ

Son dakika. 2 yeni KHK daha: Binlerce ihraç, Taşeron, Tek tip kıyafet
24.12.2017

Son dakika. 2 yeni KHK daha: Binlerce ihraç, Taşeron, Tek tip kıyafet

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin