Alman forması hayalimdi. Çağrıldığım için gurur duyuyorum


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Alman forması hayalimdi. Çağrıldığım için gurur duyuyorum

Türkiye için oynayacağı duyurulan Kerem Demirbay, son dakikada karar değiştirerek Almanya'yı seçti. Olay Türkiye'de şok etkisi yarattı. Kerem Demirbay skandala ilişkin ilk açıklamayı yaptı: Kerimbay, Alman Milli Takımı forması giymek hayalimdi. Bu hayalimi gercekleştirdiğim için ve Almanya Milli Takımına çağrıldığım için gurur duyuyorum. dedi..

Takip Et

Önce Türk Milli Takımı’nı, 1 saat sonra da Almanya Milli Takımı’nı seçtiği açıklanan Kerem Demirbay, konuyla ilgili olarak çok fazla açıklama yapmak istemediğini söyledi. Fanatik’e konuşan Hoffenheim’ın 23 yaşındaki oyuncusu, “Son dakikada kararımı verdim ve Almanya Milli Takımı’nı seçtim. İki tarafa da ayıp olacak ama ben Almanya Milli Takımı’nı seçtim. Doğrusunu söylemek gerekirse Almanya’yı seçtim, bununla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. İki Milli Takım da beni istedi. Son kararımı verdim o da Almanya oldu” ifadelerini kullandı.Kerem, konuyla ilgili olarak ailesinin etkisinde kalıp kalmadığının sorulması üzerine de, “Bu konuda konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi.

İLGİLİ HABER

Almanya Milli Takımı kadrosuna çağrıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Demirbay, Hoffenheim’ın internet sayfasına şunları söyledi: “Joachim Löw tarafından  Konfederasyon Kupası kadrosunda çağrıldığım için çok mutluyum. Sonuçta burada doğan ve büyüyen biri olarak Alman Milli Takımı forması giymek hayalimdi. Bu hayalimi gercekleştirdiğim için ve Almanya Milli Takımına çağrıldığım için gurur duyuyorum

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin