Kendini yakan işçi: 'AK Parti üyesiyim. 15 Temmuz'da meydandaydım'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kendini yakan işçi: 'AK Parti üyesiyim. 15 Temmuz'da meydandaydım'

Geçim sıkıntısı nedeniyle kendini TBMM önünde ateşe veren işçi Sıtkı Aydın, hakkındaki "provokatör" iddialarına yanıt verdi; AK Parti üyesi olduğunu açıklayan Aydın, "7 senedir Çarşamba AK Parti üyesiyim, 15 Temmuz'da meydanlarda olan bendim. Benden provokatör çıkartamazsınız. Hakkını arayan bir garip işçiyim, işçi.. Bana bu iftiraları atanlara Rabbim aynı acıları yaşatsın.." dedi.

Takip Et

Cumhuriyet Gazetesin'nde yer alan habere göre, Geçim sıkıntısı nedeniyle Meclis önünde önünde kendini yakan işçi Sıtkı Aydın, Twitter hesabından hakkında ortaya atılan  'provokatör'' iddiarına cevap verdi. Aydın: Ben Ak Parti üyesiyim, 15 Temmuz'da ben de meydanlardaydım. Ben sadece hakkını arayan garip bir işçiyim.

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

Aydın, Twitter hesabını hakkındaki iddialara cevap vermek için açtığını belirtti. Eylemini herhangi bir siyasi partinin dayatması ile yapmadığını ifade eden Aydın, provokatör iddialarına tepki gösterdi.

AKP'li bir milletvekiliyle görüşmek istediğini aktaran Sıtkı Aydın, paylaşımında, “Benim ile ilgili çamur yorumu atan troll dediklerinize cevabımdır. Ben 7 senedir Çarşamba AK Parti üyesiyim 15 Temmuz’da meydanlarda olan bendim. Benden bir provokatör dahi çıkartamazsınız. Rabbim aynısını size de yaşatsın” ifadelerine yer verdi.

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

Ziyaretine gelenlere teşekkür eden Aydın, Twitter hesabından şunları yazdı:

"Hakkımda çıkan bazı iddialar var onlara cevap vermek istiyorum ben hiçbir siyasi partinin dayatması ile bu eylemi gerçekleştirmedim. Hakkımda provokatör diyenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum. Benim amacım Meclis'te üyesi olduğum AK Parti'nin bir vekili ile görüşmekti. Bu esnada görevliler tarafından darp edildikten sonra su şişesindeki benzini üzerime döktüm. Bu eylemin benim gibi geçim sıkıntısı yaşayanların umudu olduğunu öğrendikten sonra inanın vücudumda olan hiç bir yanık izi canımı yakmadı. Bana bu öğreten kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

Ayrıca CHP, İYİ Parti, HDP, gaziler, İşçi Partisi, Halkevleri ve çok insan ziyaretime geldi, çoğuyla görüşemedik gerçi ama doktorlar sağolsun ilgi ve alakayı bize söyledi. Herkese teşekkür ediyorum. Son olarak durumum çok iyi, soran herkesten Allah razı olsun. Sadece uyumak istiyorum iyi geceler. Yoğun bakım servisinden dahiliye servisine çıktığımı duyururum. Yüzümde oluşan yanık 2. derece, kolumdaki ise 1. derece. Hepinize teşekkür ederim çok iyiyim.

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

"7 SENEDİR ÇARŞAMBA AKP ÜYESİYİM"

Benim ile ilgili çamur yorumu atan troll dediklerinize cevabımdır: Ben 7 senedir Çarşamba AK Parti üyesiyim, 15 Temmuzda meydanlarda olan bendim. Benden bir provokatör dahi çıkartamazsınız. Rabbim aynısını size de yaşatsın. Ben Türkiye Cumhuriyeti devletinin her zaman yanındayım. Bugün gelen ziyaretçilerin benimle görüştürülmemesi ve kapımda polislerin bekletilmesi farklı bir konu, AA'ya yaptığım açıklama da şunları söyledim: 'Bana devlet tarafından verilen sözlerin diğer geçim sıkıntısı yaşayan insanlara da verilmesi gerekiyor. Burada mağdur olan sadece ben değilim.

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

"ANADOLU AJANSI (AA) AZBI KONUŞMALARI YAYINLAMADI"

Benim gibi binlerce insan da aynı durumdadır.' AA'nın bazı konuşmalarımı yayınlamadığını da ifade etmek istiyorum. Lütfen kimse beni sadece kendisini düşünen birisi olarak tanımasın. Son olarak benim devletime karşı verecek bir zararım söz konusu değildir. Ben darbe girişimi başta olmak üzere her zaman devletimin yanında olacağım. Ben hakkını arayan bir garip işçiyim, işçi!"

Sıtkı Aydın Meclis önünde kendini yaktı

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin