Kendilerine benzemeyen estetik mağduru Çinli kızlar viral oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kendilerine benzemeyen estetik mağduru Çinli kızlar viral oldu!

Estetik mağduru Çinli kadınların başına gelen talihsiz olay sosyal medyada viral oldu.. Güney Kore’ye estetik ameliyat olmak için giden 3 Çinli kadın, ülkelerine geri dönüşte pasaportlarındaki fotoğraflarına benzemedikleri gerekçesiyle havalimanında gözaltına alındı.

Takip Et

Çin'in ulusal bayramı ‘Altın Hafta'yı fırsat bilen 3 Çinli kadın, estetik operasyonların merkezlerinden kabul edilen Güney Kore'ye seyahat ederek bıçak altına yattı. 20'li yaşlarda olan 3 arkadaş, geçirdikleri estetik operasyonlardan sonra yüzleri şişince tanınmaz hale geldi.

ESTETİK MAĞDURU KIZLARIN GÖRÜNTÜSÜ İNTERNETTE VİRAL HALE GELDİ
Yüzleri bandajlarla sarılı olan kadınlar, Kore'deki pasaport kontrolü sırasında, göç bürosu yetkilileri tarafından gözaltına alındı. Kadınların yüzlerinde bandaj ve ellerinde pasaportla görüldükleri fotoğraf, 51 bin beğeni ve 23 bin paylaşım alarak sosyal medyada viral oldu.

Çinli kadınların ülkelerine geri dönüp dönmedikleri ise henüz bilinmiyor. Güney Kore'de estetik turizmi oldukça revaçta. Ülkede, uygun ücretler karşılığında estetik ameliyat olup ardından Afrika'da safariye katılmak gibi seçenekler dahi bulunuyor. HÜRRİYET

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin