Kaybettik: Gamze Yağar 17 yaşında hayata gözlerini yumdu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kaybettik: Gamze Yağar 17 yaşında hayata gözlerini yumdu

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti'ndeki Hemmingen kentinde, erken yaşlanma hastası (progeria) Gamze Yağar 17 yaşında yaşamını yitirdi. Gamze'nin babası "Annesinin kollarında can verdi. Bir süredir zaten çok acısı vardı. Ağrılara artık dayanamıyordu" dedi. Gamze, 2013 yılında kendisi adına düzenlenen bir gecede DHA muhabirine, Beni en mutlu eden şeyin 'peruk' alınması oldu, artık saçlarımı tarayabiliyor ve istediğim tokayı takabiliyorum, sözleriyle milyonları gözyaşlarına boğmuştu..

Takip Et

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’ya yaptığı açıklamada, “Gamze dün akşam (27 Haziran) evimizde, annesinin kollarında can verdi. Bir süredir zaten çok acısı vardı. Ağrılara artık dayanamıyordu. Gamze’yi milyonlarca kişi tanıyor ve seviyordu; hepimizin başı sağolsun” dedi.

Gamze Yağar Hayatını kaybetti

HERKESİN SEVDİĞİ BİRİYDİ

Gamze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de buluşmuştu, ayrıca sanat ve spor dünyasından sayısız ünlü Gamze’yi ziyaret etmişti. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan Gamze için hayran kulüpleri kurulmuştu. Alman medyasının yakından takip ettiği Gamze’nin yaşamını anlatan televizyon programları yapılmıştı.

Gamze Yağar Hayatını kaybetti, FB Baroni,Gamze Peruk

Gamze, 2013 yılında Köln’de düzenlenen Gamze’yi Sevenler Gecesi’nde, DHA’ya, bugüne kadar kendisini en mutlu eden şeyin “peruk” alınması olduğunu söylemişti. Gamze, “Artık saçlarımı tarayabiliyor ve istediğim tokayı takıyorum” diyerek duygularını ifade etmişti.

(DHA)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin