Katliam gibi kaza: 1'i çocuk 5 ölü, 10 yaralı


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)
Katliam gibi kaza: 1'i çocuk 5 ölü, 10 yaralı

Son dakika.. Erzurum'da katliam gibi bir kaza meydana geldi.. Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde otomobil ile karşı yönden gelen panelvan tipi aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1'i çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmalarının ardından yaralılar Erzurum'daki hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Takip Et

Erzurum'da, otomobille, panelvan tipi aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. Otomobil ile karşı yönden gelen panelvan tipi araç, kafa kafaya çarpıştı. 

Son dakika Erzurum'un Çat ilçesinde katliam gibi kaza

Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk, 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için büyük bir mücadele verildi. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşma başlatıldı.

Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin