Kartal Avrupa'da uçuyor.. Beşiktaş UEFA'da yoluna devam ediyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kartal Avrupa'da uçuyor.. Beşiktaş UEFA'da yoluna devam ediyor

Beşiktaş UEFA'da yoluna devam ediyor.. Beşiktaş 2-1 Hapoel Beer-Sheva maç sonucu..UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Hapoel Beer Sheva'yı sahasında da 2-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı. Kartal Avrupa uçuşunu sürdürüyor..

Takip Et

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna devam ediyor. Siyah-beyazlılar ilk maçta 3-1 yendiği Hapoel Beer-Sheva'yı sahasında 2-1 yenerek son 16 takım arasına adını yazdırdı. Beşiktaş, Avrupa'da yoluna devam eden tek temsilcimiz oldu...

Temsilcimiz, İsrail’de 3-1 mağlup ettiği rakibini Vodafone Arena’da da 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar toplamda 5-2’lik üstünlükle Avrupa Ligi’nde 3. tura yükseldi. Beşiktaş’ın rakibi yarın (Cuma) TSİ 15:00’te çekilecek kurada belli olacak.

Beşiktaş Maç sonucu

İSRAİLLİ BEŞİKTAŞ TARAFTARI TRİBÜNDE 
Beşiktaş'ın Hapoel Beer-Sheva ile yaptığı karşılaşmayı siyah-beyazlı ekibin İsrailli taraftarı Yahudit Şalit de Vodafone Arena'da izledi. 
Eşi Ishak Şalit ile İsrail'in Beer-Sheva kentindeki Atatürk ve Şehitler Anıtı'nın bakımını gönüllü yapan ve Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Yahudit Şalit, yönetim kurulunun davetiyle takımını 10 yıl sonra İstanbul'da izleme fırsatı buldu. Yahudit Şalit, eşi Ishak Şalit ile tribünde takımına destek verdi. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin