Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümü ağlattı! Yeni fragman yayınlandı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümü ağlattı! Yeni fragman yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Talat'ın kurduğu yeni oyunda, hedefte Cemre vardı. Ahmet'in Cemre'yi etkilemesini ve Zeynep'i derinden yaralamasını istedi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Takip Et

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine soluksuz izlenen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Muzaffer çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olarak villada yaşayabileceklerini Nefise'ye söylediğinde, aşılmayan önemli bir engel yüzünden yeni bir çıkmaza girdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

KANATSIZ KUŞLAR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nefise, Kemal'den gelen iş teklifini geçici olmak şartıyla kabul etmek zorunda kalmıştır.

Muzaffer ise bu olay karşısında Kemal'in niyetini iyice anlar ve beklenmedik bir şekilde Kemal'in karşına dikilir. Talat'ın kurduğu yeni oyunda ise, hedefte Cemre vardır. Ahmet'in Cemre'yi etkilemesini ve Zeynep'i derinden yaralamasını ister.

Muzaffer çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olarak villada yaşayabileceklerini Nefise'ye söylediğinde, aşılmayan önemli bir engel yüzünden yeni bir çıkmaza girerler. Birlikte bunun da üstesinden gelebilecekler midir?

Diğer tarafta, Kemal de boş durmamaktadır ve Nefise'nin büyük sırrının peşindedir.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin