Kanal D gitti.. Beyaz Show da bitti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kanal D gitti.. Beyaz Show da bitti

Maalesef, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu talk show programlarından Beyaz Show artık yok.. Kanal D'nin Demirören Medya'ya satılmasının ardından başlatılan kıyımın son kurbanı yaklaşık 25 yıllık Beyaz Show oldu.. Yaklaşık çeyrek asırdır ekran macerasını sürdüren ve yaptığı şov programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Beyaz, kulislerde dolaşan iddialara göre Kanal D macerasını bitirdi.

Takip Et

İki yıl önce aldığı bir kararla canlı yayınlarını bitiren ve bant yayınıyla seyircisinin karşısına çıkan Beyaz, bu kararından geçen sene vazgeçmiş ve canlı yayınlarını devam ettirme kararı almıştı. Yıllar geçtikçe performansını kaybettiği yönünde eleştiriler alan Beyaz, programını yaptığı kanalın el değiştirmesinin ardından radikal bir karara imza attı.

Haber Türk Magazin yazarı Mustafa Doğan’ın köşesine taşıdığı bilgilere göre ekranların en uzun soluklu talk show'unun Kanal D macerası resmen bitti. İşte yazının dikkat çeken kısımları: “Doğan Ailesi'ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz'ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı.

"KANALIN YAYIN ÇİZGİSİ DEĞİŞİYOR"

Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil”

AMERİKA’DAN PAYLAŞIM

Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta hakkında yazılıp çizilen bu haberleri doğruladı. Programına bir sezon ara verecek olan Beyaz bu dönemde Amerika’ya uçarak yeni projeler için görüşmeler yapacak. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin