Kahreden haber: Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kahreden haber: Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu

Son dakika haberi.. Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada açılanilk ateşte ağır yaralanan ve yaklaşık bir haftadır Ankara GATA’da tedavi gören Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu.

Takip Et

Son dakika haberi, Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdiği çatışmada açılan ilk ateşte ağır yaralanan ve Ankara GATA’da bir haftadır tedavi gören Erzurumlu Yüzbaşı Yunus Çelebi bugün sabah saatlerinde şehit oldu.

Kahreden haber: Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit
Kahreden haber: Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu

Erzurumlu Kemal- Hamiyet Çelebi çiftinin 5 çocuğundan biri olan Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi, 11 Haziran Pazartesi günü, Şırnak kırsalında terör örgütü PKK mensuplarıyla girdiği çatışmada ağır yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yüzbaşı Çelebi, durumunun ağır olması nedeniyle GATA'ya sevk edildi. Burada tedaviye alınan Çelebi, bugün sabah saatlerinde, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Acı haber, Yüzbaşı Çelebi'nin tedavisi dolayısıyla Ankara'da bulunan yakınlarına verildi. Çelebi'nin şehit olduğunu öğrenen Erzurum'daki yakınları ve arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı. 

Bekar olan şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi'nin cenazesinin, yarın düzenlenecek törenin ardından Erzurum'da toprağa verileceği belirtildi. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin