Kaçak cemiyetten Atatürk suistimaliyle kaldırım işgali!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kaçak cemiyetten Atatürk suistimaliyle kaldırım işgali!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kaçak olarak faaliyetlerini sürdürdüğü iddia edilen Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti, vatandaşın kullanması gereken kaldırımı tamamen kapatıp işgal etti. Cemiyet, vatandaşlardan gelecek tepkileri önlemek ve belediye ekiplerinin yıkım işlemine mani olmak için Mustafa Kemal Atatürk büstünü kaldırım ortasına dikti.. Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti'nin mahkeme kararıyla kapatıldığı, 'gazetecilik' kimliğini bir nevi tehdit olarak kullanıp kaçak olarak faaliyetlerini sürdürdüğü iddia ediliyor.. İşte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün suistimal edildiği, vatandaşın da hakkının gasp edildiği o skandal içinde skandal olayın tüm detayları..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesinde kaçak olarak faaliyetleirnin sürdürdüğü iddia edilen Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti'ne ait olan işyerinin kaldırım işgali ve Atatürk suistimali yok artık dedirtiyor.

Şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntemle kaldırım işgal eden cemiyet tepkilere neden oldu..

"ATATÜRK SEVGİMİZİ SUİSTİMAL EDİYORLAR"

Vatandaşlar ve çevre esnafı, "Hem kaldırımı tamamen kapattılar hem de kimse ses çıkartmaz diyerek Ulu Önder Atatürk'ün büstünü yaptılar. Bu da bir nevi Atatürk'e saldırmak değil midir. Bu, insanların Ata'ya olan saygı ve sevgisinden faydalanıp suistimal etmek değil midir? Ata'mızı molozların arasına layık gören bu zihniyetler bugün gazetecilik gibi kutsal bir mesleğe de el atmışlar..Yetkilileri bir an önce görevlerini yapmaya davet ediyoruz.. Mahkemenin bu cemiyet hakkında kapatma kararı verdiğini duyuyoruz... Böyle iddilar var ve eğer doğruysa neden bir an önce kapatılmıyor.. " sözleriyle tepkilerini dile getirdi..

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Alanya - Kaldırım İŞgali

"BİZ BALKONA ÇİÇEK SAKSISI KOYSAK CEZA KESEN BELEDİYE NEREDE!"

Burada aynı zamanda binanın ortak alanınada kerpiçten yükseklik kazandırıldığını belirten mahalleliler 'Biz balkona bir çiçek sasısı koysak, bir panjur yaptırsak belediye bize hemen ceza kesiyor.  Ancak buna birşey yok...'  diyen bir diğer vatandan yetkililere sitem etti...

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Alanya - Kaldırım İŞgali

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Alanya - Kaldırım İŞgali

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin