İzmir Dikili'de bir çocuk annesi Işık İkizoğlu çekiç ile katledildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İzmir Dikili'de bir çocuk annesi Işık İkizoğlu çekiç ile katledildi

Hunharca katledilen kadınlarımıza, annelerimize bir yenisi daha eklendi.. Hunharca işlenen vahşi kadın cinayetinin adresi bu kez İzmir Dikili oldu. 32 yaşındaki Bir çocuk annesi Işık İkizoğlu, eski eşi tarafından başına çekiç ile defalarca vurularak katledildi. Talihsiz kadının cinayetten saatler önce, ölümle tehdit edildiğini belirterek, gün içinde üç kez polise başvurduğu öğrenildi.

Takip Et

İzmir'in Dikili İlçesi'nde yaşayan 58 yaşındaki Yahya Cengiz Küçük ve 32 yaşındaki Işık İkizoğlu geçen Eylül ayında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. İkizoğlu, Gazipaşa Mahallesi Duygu Sitesi’ndeki müstakil evde 10 yaşındaki kızı ile birlikte ayrı yaşıyordu.

TEHDİTLERİ ÜÇ KEZ POLİSE BİLDİRMİŞ

Edinilen bilgiye göre elim olay şöyle gerçekleşti : Dün sabah saatlerinde Işık İkizoğlu, kızını okula bırakmak için yola çıktı. Okula geldiğinde, eski eşi Yahya Cengiz Küçük’ün orada beklediğini gördü. Telefon ile 155 Polis İhbar Hattı’nı arayan Işık İkizoğlu, korktuğunu ve kızını okula bırakamadığını söyledi. Bunun üzerine polis, okula giderek, Küçük’ü ekip aracına aldı ve uzaklaştırdı. Çocuk derse girdikten sonra, Küçük, eski eşi İkizoğlu’na, okul yakınındaki bir kafeteryada oturup konuşmak istediğini söyledi. Çay bahçesinde oturan eski çiftin arasında tartışma başladı. İkizoğlu, buradan ayrılarak Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve eski eşi Küçük’ün kendisini ölümle tehdit ettiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Işık İkizoğlu’nun şikayetinde Küçük’ün kendisini darp ettiğini iddia ettiği, polis tarafından rapor için hastaneye götürüldüğü, muayene eden doktorun ise darp tespiti olmadığını rapor ettiği öğrenildi. İkizoğlu işlemlerinin ardından çarşıda Küçük ile yine karşılaştı. Tekrar tartıştılar. Bunun üzerine İkizoğlu bir kez daha polise giderek ölümle tehdit edildiği ihbarını bir defa daha yaptı.

 Işık İkizoğlu cinayeti İzmir Dikili

TARTIŞMA KARAKOLDA DA SÜRDÜ

Polis, şikayet üzerine Küçük’ü telefon ile arayarak Emniyet Müdürlüğü’ne çağırdı. Küçük’ün de ifadesi alındı. Tartışma polis merkezinde de sürerken, Küçük’ün, “Bana çocuğumu göstermiyor” dediği, İkizoğlu’nun ise hakaret ve ölüm tehditleri nedeniyle eski eşine güven duymadığını söylediği öğrenildi.

 Işık İkizoğlu cinayeti İzmir Dikili

ÇEKİÇLE BAŞINA DEFALARCA VURDU

İfade işlemlerinden sonra Küçük ve İkizoğlu ayrı ayrı karakoldan çıktı. İkizoğlu evine gitti. Ardından Yahya Cengiz Küçük de İkizoğlu’nun evine gitti. Saat 16:00 sıralarında, evin salonunda sert tartışma yaşandı. Küçük, Işık İkizoğlu’nun kafasına çekiç ile defalarca vurdu. İkizoğlu başına aldığı sert çekiç darbeleri üzerine olay yerinde feci şekilde can verdi.

POLİS PLANLI CİNAYET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Küçük, cinayetin ardından 155 Polis İhbar Hattı’nı arayarak, İkizoğlu’nu öldürdüğünü söyledi ve teslim oldu. Tutuklanan Küçük’ün bir anda kendini kaybettiğini öne sürdüğü belirtilirken, olayın gelişimi ve cinayet aletini inceleyen polis, cinayetin planlı işlendiği üzerinde duruyor. Polis, çekicin yeni alınmış olduğunu tespit etti. Aldığı darbeler nedeni ile yüzü tanınamayacak hale gelen Işık İkizoğlu’nun cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 Işık İkizoğlu cinayeti İzmir Dikili

DAHA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLMİŞ

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Antalya’dan Dikili’ye taşınan çift, geçtiğimiz Eylül ayında şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanmıştı. Tekstilci olan Küçük’ün bir süre önce iflas ettiği, İkizoğlu’nun ise bir hipermarkette sezonluk işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Küçük’ün kendi aile bireyleri ile de uzun zamandır görüşmediği edinilen bilgiler arasında.

KIZ ÇOCUĞUNA TEYZESİ SAHİP ÇIKTI

Annesi mezara, babası cezaevine giren talihsiz kız çocuğu ise anneannesi ve teyzesine teslim edildi. Yahya Cengiz Küçük’ün daha önce 90 gün evden uzaklaştırma cezası aldığı da öğrenildi.

Sözcü

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin