İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu: Erken seçimi 15 Temmuz'da yapacaklar!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu: Erken seçimi 15 Temmuz'da yapacaklar!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve tarihçi Yusuf Halaçoğlu, internette yayınlanan video açıklamasında, Devlet Bahçeli tarafından gündeme getirilen ve 26 Ağustos 2018 tarihinde yapılması istenilen erken seçimin 15 Temmuz 2018 pazar günü yapılacağı iddiasında bulundu. Halaçoğlu 15 Temmuz Erken seçim girişimi ile İYİ Parti'nin önünün kesilmek istendiğini öne sürdü..

Takip Et

Yusuf Halaçoğlu yayınlanan video açıklamada, Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la gerçekleştireceği toplantı sonrası seçimlerin daha da erkene çekileceğini iddia etti. Halaçoğlu’na göre MHP ve AKP, gelecekte daha da bozulacak dış ve iç politikada yaşanan olumsuzluklar nedeniyle seçimi kazanamayacaklarını düşündükleri için, seçim tarihini daha erken bir tarihe almayı düşünüyor.

“15 TEMMUZ PAZAR’A DENK GELİYOR”

Medyasiyaset’te yer alan habere göre; İYİ Partili Halaçoğlu internette yayınladığı video açıklamada, seçimin erkene alınarak İYİ Parti’nin önünün kesmek için girişimde bulunulacağını da iddia etti. Halaçoğlu, seçimin tarihi olaraksa 15 Temmuz 2018 tarihini gösterdi. Yusuf Halaçoğlu’na göre, Pazar gününe denk gelen 15 Temmuz tarihi, MHP ve AKP ittifakının seçim tarihi olarak belileyeceği tarih.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin