İYİ Parti'nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İYİ Parti'nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oldu

İYİ Parti'nin TBMM Başkanlığı için adayının Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz olacağı öğrenildi. Yılmaz, 8 Temmuz'da yapılacak ilk oturumu da 'En yaşlı üye' sıfatıyla yönetecek.

Takip Et

İYi Parti'nin TBMM Başkanlığı için ekonomiden sorumlu danışmanı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ı aday göstereceği belirtildi. Yılmaz, Meclis'teki ilk oturumu, 'En yaşlı üye' sıfatıyla yönetecek.

İLK OTURUMU YÖNETECEK

Durmuş Yılmaz, en yaşlı üye sıfatıyla 8 Temmuz'da açılacak olan Meclis'i de yönetecek. Yeniçağ'dan Bünyamin Öztürk'ün haberine göre, İYİ Parti yönetimi, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili seçim sonuçlarını geniş katılımlı değerlendirme ve önümüzdeki dönemin yol haritasını belirlemek amacıyla 3 günlük kamp yapma kararı aldı.

3 GÜNLÜK KAMP YAPILACAK

Toplantılar için Bolu ve Ankara'da yerler bakıldığı öğrenilirken, toplantının 20-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi. Geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantısına İYİ Parti Kurucular Kurulu ile Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarının katılacağı belirtildi. Düzenlenecek kampta partinin yol haritasının belirleneceği, alanında uzman isimlerin de davet edilerek fikir alışverişinde bulunulacağı bildirildi.

Seçim sonuçlarına yönelik yapılacak değerlendirmeler sonucu parti yönetiminin yeni stratejiler geliştireceği ve önümüzdeki yıl mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere daha iyi hazırlanılacağı ifade edildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin