İYİ Parti milletvekili adayı İbrahim Özyer hayatını kaybetti


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)
İYİ Parti milletvekili adayı İbrahim Özyer hayatını kaybetti

İYİ Parti’nin gerçekleştireceği milletvekili aday tanıtım toplantısına giderken kaza yapan Samsun 2’nci sıra milletvekili adayı İbrahim Özyer, tedavi gördüğü Ankara’daki hastanede hayatını kaybetti.

Takip Et

Ankara'da 30 Mayıs’ta İYİ Parti'nin gerçekleştireceği milletvekili aday tanıtım toplantısına Samsun'dan giden ve içinde Samsun İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü, Samsun milletvekili adayları İbrahim Özyer, Önder Fatih Şenol ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Recep Güleroğlu ve İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer’in bulunduğu 55 AAB 44 plakalı minibüs, Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu  şarampole yuvarlandı.

Kazada ağır yaralanan ve tedavisi Ankara’da bir hastanede devam eden 2'nci sıra milletvekili adayı İbrahim Özyer, yaşam savaşını kaybetti.

Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğulurken, İYİ Parti Samsun teşkilatında da acı haber kısa sürede duyuldu.

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan Süslü’nün tedavisinin ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettiği belirtildi.

İYİ PARTİ MİLLETVEKELİ ADAYI İBRAHİM ÖZYER KİMDİR?

1988 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi'nden mezun olan İbrahim Özyer, S.M.M.M.O Samsun Şubesi Oda meclis Üyeliği ve üst Kurul delegeliği , MESANDER ( Müteşebbis Esnaf Sanayici ve işadamları G.Merkez Kurucu üyeliği) Vakıf ve dernek yöneticiliği ve üyeliği yaptı.

İbrahim Özyer'in Siyasi Görevleri - 1995-1996 MHP Samsun Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı - 1997-1999 MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği - 1999-2007 MHP Samsun İl Başkanlığı Görevi - 2007 TBMM 23. Dönem MHP Samsun Milletvekili Adayı - 2008 MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı - 2009 Milliyetçi Hareket Partisi MYK Yedek Üyeliği 2017- iyi Parti Kurucular Kurulu Üyeliği Son olarak İyi Parti Samsun Milletvekili adayı oldu.  Özyer Evli ve 2 çocuk babasıydı

 

 

Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin