İşte NATO'daki 'Düşman Erdoğan' alçaklığının belgesi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte NATO'daki 'Düşman Erdoğan' alçaklığının belgesi

Flaş Gelişme.. Norveç'teki NATO tatbikatında yaşanan skandal olayın belgeleri ortaya çıktı.. NATO'nun resmi sistemlerinden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılan bir hesaptan, Erdoğan'ı karalamak için atılan mesajlar gün güzüne çıktı. Haince atılan o mesajlara ise Tatbikattaki bir Türk subayının cevap verdiği görüldü..

Takip Et

Bölücü terör terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öne sürülen bir Norveç vatandaşı NATO tatbikatının yapıldığı sırada sosyal medya hesaplarını taklit eden bir simülasyonda “RTERDOĞAN” kullanıcı adıyla sahte hesap açtı.
Ardından açılan o sahte hesaptan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı NATO düşmanıymış gibi gösteren paylaşımlar yaptı. Yapılan paylaşımlarda sahte hesabın sahibi NATO’yu zarara uğratan anlaşmalar yapıldığını ilan etti.

NATO Norveç Erdoğan düşman gösterildi. NATO Düşman tablosu
Yaşanan bu skandalı da tatbikatta görevli Türk Subaylar ortaya çıkardı. Türk Subaylar düşmanca mesaja cevaben söyle yazdılar;
“Bu yalan haberdir! Türkiye onlarca yıldır NATO’nun güvenilir ve sadık bir partneridir. Böyle bir anlaşma yapılmadı. RTERDOĞAN hesabı sahtedir. Lütfen bu hesabı mümkün olan en kısa sürede kapatınız!”

NATO Norveç Erdoğan düşman gösterildi. NATO Düşman tablosu

Açılan sahte RTERDOĞAN hesabından paylaşılan sadece bu da değildi. Bu hesaptan NATO’yu kötüleyen başka bir görsel daha paylaşıldı.
Sahte hesaptan yapılan o alçak paylaşımların belgeleri ortaya çıktı;

İLGİLİ HABER
Norveç'te Skandal: Askerlerimizi çekiyoruz
17.11.2017

Norveç'te Skandal: Askerlerimizi çekiyoruz

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin