İşte gerçek Kahraman askerler ve gerçek Balyoz!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte gerçek Kahraman askerler ve gerçek Balyoz!

FETÖ terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan vatansever askerlere yönelik kurduğu kumpaslar olan Ergenekon ve Balyoz Davaları'nda yargılanan askerlerin ne kadar kahraman oldukları darbe girişimi gecesi daha da iyi anlaşıldı. Balyoz davasında 3'er yıl hapis yatan 3 subay darbe girişimini gece haberlerde öğrendikleri anda beylik tabancalarını alıp sivil kıyafetle Jandarma Genel Komutanlığı'na koştular ve darbecilerle sabaha kadar çatıştılar..

Takip Et

15 Temmuz gecesi darbeciler Jandarma genel Komutanı org. galip Mendi'yi, ankara'da katıldığı düğünden rehin almıştı. ardından, Jandarma genel Komutanlığı'nı ele geçirmek için harekete geçmişlerdi. amaçları; Jandarma Genel Komutanlığı'nı darbenin yönetim karargahı haline getirmekti.

16 YIL CEZA ALMIŞLARDI

Posta’da yer alan habere göre; darbe girişimini duyan Jandarma Genel Komutanlığı personel daire Başkanı Kurmay Albay Aziz Yılmaz, Jandarma Plan Prensip Başkanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile Kurmay Albay Ali Demir'i aradı. Bu üç askerin ortak özelliği, Balyoz Davası'nda 16 yıl hapis cezası almaları ve 3'er yıl hapis yatmalarıydı.

Balyoz'un Kahraman Subayları

18 HAİN İÇERİ GİRMİŞTİ

Aynı askeri lojmanda oturuyorlardı. Bu üç askere, Albay Nurettin Alkan ile Albay Güven Şağban da katıldı. yanlarında sadece beylik tabancaları vardı. Sivil kıyafetlerle bir otomobile binip Jandarma Genel Komutanlığı'na gittiler. darbeci Kurmay Yarbay Süleyman Karaca karargahı ele geçirmek için 18 askerle içerideydi.

DESTEK GELENE KADAR ATEŞ

Bu 5 subay çatışarak içeri girdiler. Albay Nurettin Alkan kolundan yaralandı. çatışma sabaha kadar sürdü. Bu 5 subay, destek gelene kadar Jandarma genel Komutanlığı'nın darbecilerin eline geçmesini önledi. Özel Kuvvetler de sabah 07.00'de komutanlığa operasyon düzenleyip tüm darbecileri öldürdü.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin