İstanbul şuan: Vatandaş poğaça almaya yüzerek gidiyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul şuan: Vatandaş poğaça almaya yüzerek gidiyor!

İstanbul sağanak yağmur ve sele teslim olurken mega kentin göbeğinde bugün bu görüntülere çok sık rastlanıyor. Şişli'de çok sayıda evi su bastı. Bahçeye dolan su nedeniyle bir genç evine yüzerek girdi. Öteki tarafta bir esnaf sabah saatlerinde iş yerini açmaya yüzerek giderken bir diğer genç ise poğaça almaya yine yüzerek gitti.

Takip Et

Megakent yağmur ve sele teslim, yetkililerden 'Süper Hücre yağışı tetikledi', 'duble yollar sele neden oldu' açıklamaları gelirken İstanbullu bugün Venedik' tadında bir gün geçiriyor..

Trajikomik olayların yaşandığı şehirde 'can kaybının yaşanmamasını' sevindiri haber olarak ilan eden yetkililerin aksine vatandaştan daha ciddi eleştiriler de peş peşe geliyor; 'belediyecilik şehre makyaj yapmakla olmuyor', 'Kökü olmayan zehirli sarmaşık gibi gökdelenler dikmek doğal afete yol açmaz mı?' yorumları da bunlardan sadece birkaç tanesi..

Yüzerek poğaça almaya giden genç
Annesinden poğaça parası aldı ve yüzerek seyyar satıcıya ulaştı.

Yüzerek poğaça almaya giden genç

Daha sonra yakınları ile bahçesine dolan suyu tahliye etti. Bu arada su basan evler belediye çalışanları ve vatandaşların kendi çabalarıyla temizlendi.

Yüzerek poğaça almaya giden genç

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin