İstanbul'da vahşet: Öldürdüler, Cesedini ormanlık alanda yaktılar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul'da vahşet: Öldürdüler, Cesedini ormanlık alanda yaktılar

İstanbul'dan korkunç bir vahşet haberi geldi.. Sarıyer’de ormanlık alanda bir kişinin yanmış cesedi bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, şahsın yakılmadan önce öldürüldüğü tespit edildi.

Takip Et

Sarıyer Kocataş Mahallesi Kılıçpınar Caddesi üzerinde bulunan ormanlık alanda yanmış bir ceset gören vatandaşlar durumu hemen polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri ormanlık alana gelerek ceset üzerinde inceleme başlattı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından cesedin 53 yaşındaki Yusuf Işık isimli bir şahısa ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri ormanlık alanda işlenen korkunç cinayeti çözmek için çalışma başlattı.

İstanbul'da yanmış ceset bulundu

YAKILMADAN ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ  BELİRLENDİ

Polisin, cesedin yakın çevresinde kan izlerinin olduğunu görünce detaylı bir çalışma başlattı. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, yaptıkları çalışmaların ardından Yusuf Işık'ın önce öldürüldüğünü sonra ise yakıldığını belirledi.

İncelemelerini sürdüren ekipler, olaya karıştığı düşünülen kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından Yusuf Işık'ın yanmış cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin