İstanbul’da operasyon. Şehrin giriş çıkışları kapatıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul’da operasyon. Şehrin giriş çıkışları kapatıldı

Emniyet ekipleri 'kurtkapanı' operasyonu kapsamında Atatürk Havalimanı İç Hatlar'a inen yolculara GBT kontrolü yaptı. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, İstanbul'un hava, kara ve denizden tüm giriş-çıkışları kapatıldı.

Takip Et

İstanbul polisi, “Kurtkapanı” uygulamalarının ikincisini gerçekleştirdi. Bu sefer Avrupa Yakası’nda düzenlenen uygulamaya 2 bin polis katıldı. Kentin tüm giriş ve çıkışlarında düzenlenen çalışmanın, özellikle asayiş, terör ve narkotik konularıyla ilgili olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyeti’nin, geçtiğimiz hafta Anadolu Yakası’da düzenlediği “Kurtkapanı 1” isimli uygulamanın ikincisi bugün yapıldı. Avrupa Yakası’nın 25 ilçesinde düzenlenen uygulamada, Asatiş, Uyuşturucu ile Mücadele , Bomba İmha , Terör , Havacılık, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ile Deniz Polisi ve ilçe ekipleri görev aldı. Özellikle kentin çıkış ve giriş noktalarında düzenlenen uygulamanın, İstanbul’dan kaçmak isteyen ve ile girmeye çalışan suçlu ve şüphelileri yakalamak olduğu belirtildi. Özellikle, kentin giriş ve çıkışlarında, ilçe giriş çıkışlarında, İstanbul Atatürk Havalimanı, 15 Temmuz Şehitler Otogarı, metro ve metrobüs istasyonlarında yoğunlaşan uygulamada 2 bin polis görev aldı. Saat 12.00’de başlayan uygulamanın saat 15.00’de son bulacağı öğrenildi.

Londro'da terör saldırısı: 4 ölü 20 yaralı
22.03.2017

Londro'da terör saldırısı: 4 ölü 20 yaralı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin